Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi Note 10s 8/128 Global son sürüm ile kullanıyorum. Mi Dialer ve konuşma kaydetme özelliği için Endonezya Rom kurmak istiyorum. Sorum şu, Global Rom'da 10 saatin az üzerinde ekran süresi alıyorum. Pil kullanım istatistiklerinde en fazla "Android Sistem" pil tüketiyor görünüyor. Beni rahatsız eden bu durum Endonezya Romda çözülür mü? Yoksa dialer ve message uygulaması hariç kalan herşey aynı mı? Bilgisi olan arkadaşlarımın cevabını bekliyorum..
Endonezya Romunda Çözülmez.Artısı Dialer Mesaj Ekstra Gelir
Yapılan Resmi Romlarda Endonezya vs Globalde Farklılıkları Yazmıyorlar.En İyisi Herkes Kendi Kurup Deniyor
Ben Endonezya Romunu Kullanıyorum Şuan Dialer Mesaj vs Olduğundan O kadarda Takılmıyorum Ekran Süresine
Bende Rdm nt 10s 6-64 var, yeğenimde rdm nt 10s 8-128 var. Yegeninki normal global surumde, ben Endonezya surumune geçtim. Gecenlerde telefonları yanyana hiz denemesi yaptim ne hikmetse butun programlari benim endonezya 6-64 hızlı açtı. Bana inanmadi kendi ayni anda basti programlara, yine benimki hızlıydı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Endonezya roma gecen arkdslar *#06# yapinca benim imei gorunmuyor. Sizdede bu hata varmı? İmei uçuk degil, ayarlar, tlfn hakkinda, tüm özellikler, durum a girince hat2 de imei görünüyor. Ama arama yerinden *#06# yapinca imei alınamadı yaziyor.
Bende Rdm nt 10s 6-64 var, yeğenimde rdm nt 10s 8-128 var. Yegeninki normal global surumde, ben Endonezya surumune geçtim. Gecenlerde telefonları yanyana hiz denemesi yaptim ne hikmetse butun programlari benim endonezya 6-64 hızlı açtı. Bana inanmadi kendi ayni anda basti programlara, yine benimki hızlıydı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Endonezya roma gecen arkdslar *#06# yapinca benim imei gorunmuyor. Sizdede bu hata varmı? İmei uçuk degil, ayarlar, tlfn hakkinda, tüm özellikler, durum a girince hat2 de imei görünüyor. Ama arama yerinden *#06# yapinca imei alınamadı yaziyor.
Bugün BL açtım.
Hemen endonezya rom yüklemeye koyuldum tabiki sorunsuz yükleme yapamadım
Tüm dosyaları C dizinine attım dosya ismini kısa tutttum ama 2 defa denedim sonu. aşağıdaki gibi.
Aldığım hata aşağıda üstadlar yardımcı olabilirmi.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi Note 10S 8/128 Endonezya Rom yükleyebilmek için az önce BL kilidini açtım. Imei uçtu Neden olduğunu anlayamadım, ilk kez başıma geldi, fikri olan var mı?
Redmi Note 10S 8/128 Endonezya Rom yükleyebilmek için az önce BL kilidini açtım. Imei uçtu Neden olduğunu anlayamadım, ilk kez başıma geldi, fikri olan var mı?