- Adım
- Ali Rıza
- Cihazım
- Poco X3 NFC
- Konular
- 2
Fastboot moduna girerken telefonu görmüyor bilgisayar. Nerde yanlış yapıyorum? Telefon bağlanıp kopuyor gibi ses çıkıyor.
Sürücüleri anlatıldığı gibi Aygıt Yöneticisinden yükle.Fastboot moduna girerken telefonu görmüyor bilgisayar. Nerde yanlış yapıyorum? Telefon bağlanıp kopuyor gibi ses çıkıyor.
Fastboot moduna girerken telefonu görmüyor bilgisayar. Nerde yanlış yapıyorum? Telefon bağlanıp kopuyor gibi ses çıkıyor.
Konuyu Okumamışsınız.Fastbootla Ne işiniz Var.Sürücüleri anlatıldığı gibi Aygıt Yöneticisinden yükle.
hocam pcye bağlayınca yazılar akmaya başladı, bootloader unlocked yazısı gelmeden cmd ekranı kapandı, şimdi telefonu açarken your device is corrupted yazısı çıkıyor güç tuşuna tekrar bas telefon açılsın yoksa telefon kapanacak yazıyor, geliştirici seçeneklerinden baktığımda önyükleyici zaten açık yazıyor benim bootloader açılmış mı şimdi ne yapayım bilemedim (redmi note 10s cihaz)Konuyu Okumamışsınız.Fastbootla Ne işiniz Var.
Zaten Bütün işlemler İçin Telefonun Driverini Yüklemeniz Gerek Yoksa Ne Rom Nede Başka İşlemler Yapamazsınız.
- UnlockBootloader.bat Çalıştırınız
- Telefon Kapalı Durumda İken Sesi Açma Ve Kısma Düğmesini Basılı Tutarak Telefonu Bir Kablo ile Bilgisayara Bağlayın.
Kilit Açıldığı İçin Diyorhocam pcye bağlayınca yazılar akmaya başladı, bootloader unlocked yazısı gelmeden cmd ekranı kapandı, şimdi telefonu açarken your device is corrupted yazısı çıkıyor güç tuşuna tekrar bas telefon açılsın yoksa telefon kapanacak yazıyor, geliştirici seçeneklerinden baktığımda önyükleyici zaten açık yazıyor benim bootloader açılmış mı şimdi ne yapayım bilemedim (redmi note 10s cihaz)
açılırken tekrar güç tuşuna basmamı istiyor düz açılmıyor, mi flashla yükleme yaparken de yükleme bitmedi bir türlü telefon kendi restart attı ben de bağlantıyı kestim, hata nerde acabaKilit Açıldığı İçin Diyor
Telefonu Kapat Yeniden Aç Açılırken Ön Kameranın Önünde Açık Kilit Resmi Varsa Açılmıştır.Yeniden Kullandığın Romun Fastboot Romunu
Yedeklerin Varsa Al MiFlashla Yeniden Yükle Düzelmesi Lazım.
Telefon MTK İşlemcili Olduğundan % 99 Açar Buradaki Konuyu Dene Olmazsa Yeni Verdiğim Vardı Bununlada DenersinRedmi note 11 pro
Telefon MTK İşlemcili Olduğundan % 99 Açar Buradaki Konuyu Dene Olmazsa Yeni Verdiğim Vardı Bununlada Denersin
Rehber - Redmi Note 10S Bootloader Kilit Açma (MTK) Yeni
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.