Rehber Redmi Note 10S Bootloader Kilit Açma (MTK) 7 Gün Bekleme Artık Yok

Halim66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
15
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Tel fastbootda iken Bu şekilde yüklemeye çalışıyorum. İşlem sırasında pcden usb takıp çıkarır gibi bir ses geliyor arka arkaya. Acaba dosya aktarımını kesiyor mu yoksa normal bir durum mu?
O sorun bende de olmuştu. Diger driveri yükleyin. Driverdan dolayı yüklenmiyor

taxsulu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Müjde Merhaba Arkadaşlar
Bu Konuyu Redmi Note 10S Konusunda Açtım Müsait Olunca Genel Bütün MTK Telefonlar Olan Xiaomi, Redmi,Redmi Note,POCO İçinde Açacağım

Bütün MTK 'lı Telefonlar Olan Xiaomi, Redmi,Redmi Note,POCO Telefon Modellerinde Geçerlidir

Xiaomi Cihazlarının Bootloader Kilidini Açmak İçin 7 Gün Beklememiz Gerekiyor. MediaTek Xiaomi Cihazlarında Bu Kılavuzla Atlanabilir. Xiaomi Bootloader Unlock Guide ile MediaTek MTK 'lı İşlemcili Xiaomi, Redmi,Redmi Note,POCO Cihazlarınızın Bootloader Kilidini Kolayca Açabileceksiniz.

MediaTek Cihazlarında Önyükleyicinin Kilidini Açmak İçin 7 Gün Beklemeye Gerek Yok. Bu kılavuzu Takip Ederek, MediaTek Cihazlarının Önyükleyicisinin Kilidini 5 Dakika İçinde Açabilirsiniz. Silme ve Fabrika Ayarlarına Sıfırlama Olmadan.

Herkese Hayırlı Olsun :)
ÖNEMLİ!!!

Bu İşlemleri Yapınca Telefonun IMEI'Leri Silinmez Verileriniz Silinmez Daha Önceki Gibi Güncellemeleri Alır
Telefonun Modeli Serinosu Silinmez Telefonun Kapak Rengi Değişmez Vs
Garantili Olan Telefonlar Bu İşlemden Sonra Garanti Dışı Kalacaktır.Bu İşlemden Sonra Telefon Bozulacak Kullanılamayacak Anlamına Gelmez

Eğer İlerde Donanımsal Bir Sorun Olursa.Servise Göndermeden Bootloader Kilidini 10 Saniyede Tekrar Kapatabilirsiniz.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Gereksinimler
Windows Bilgisayar
USB Veri Kablosu
MediaTek cihazı

Gerekli Dosyalar
MTK Bootloader Kilit Açma Paketini İndirin

Xiaomi Bootloader'ın Kilidi Nasıl Anında Açılır?​

• MTK Bootloader Unlock Pack'i PC'nize indirin
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

• İndirilen .ZIP dosyasını ayıklayın

• MTK sürücüsünü kurun (Sürücü klasörüne girin ve cdc-acm.inf dosyasına sağ tıklayın, Yükle'yi seçin)

• USBDK'yi yükleyin (64 bit işletim sistemi için x64, 32 bit işletim sistemi için x86)

• Bilgisayarını yeniden başlat
  • Telefonunuzu kapatın
  • UnlockBootloader.bat'ı açın

• UnlockBootloader.bat Çalıştırınız
  • Telefon Kapalı Durumda İken Sesi Açma Ve Kısma Düğmesini Basılı Tutarak Telefonu Bir Kablo ile Bilgisayara Bağlayın.
  • “Bootloader Kilidi Açıldı” İfadesini Gördükten Sonra. Kabloyu Çıkarın Ve Güç Düğmesini 15 Saniye Basılı Tutun.

• Önyükleyicinizin Kilidi Açılacaktır.
  • Silmeden Aynı Adımlarla Bootloader'ınızı Tekrar Kilitleyebilirsiniz. Sadece LockBootloader.bat'ı Aynı Adımlarla Kullanın.
Herkese Hayırlı Olsun :)

Bilgilendirme

Bende Çalışan Bir Şey Sizde Çalışmayabilir.Bu Çalışmıyor Anlamına Gelmez Test Yapılırken Lock Unlock İşlemi Birçok Kez Yükleme Yapılmış Test Edilmiştir.
Konuda Yer Alan Tüm Anlatımları Doğru Ve Eksiksiz Uygulamak Sizin Sorumluluğunuzdadır, Yukarıda Açıkca Belirtilen Özelliklerin Sizdeki Eksikliğinden Dolayı Herhangi Bir Sorun Yaşamanız Durumunda Bundan Kendiniz Sorumlu Olursunuz.Konu Tüm MIUI Türkiye Üyelerine Aittir, Düzenleme Paylaşım Hakkı İse Bana Aittir.
Programı kullandım. telefon açılırken ve geliştirici seçeneklerinden kilidin açık olduğunu söylüyor. Bu şekilde mi flash ile orjinal rom yükleyebiliyorsunuz. Lakin ENG rom yükleyip nvdata ve nvram silip Maui Meta dan imei klonlayayım derseniz duvara tosluyorsunuz. belki de ben bu programı beceremedim bilmiyorum. Ama nvdata ve nvram dosyalarını adb komut verince yedek alıyor fakat silmiyor. En temizi 7 gün beklemek. Allahtan 8 gün önceden bootloader kilidi için talepte bulunmuşum. Eng Romdayken fastboot a alıp kilit açma işini hemen hallettim. Bu arada üstadım senin anlattığın yoldan ilerleyerek imei işini hallettim. Çok teşekkürler emeğine sağlık

Son düzenleme:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
O sorun bende de olmuştu. Diger driveri yükleyin. Driverdan dolayı yüklenmiyor
hangi driver ı yuklediniz 2 tane denedim bende olmadı.

hee tmm :D adam yazmış arkadaşlar talimatları uygulayın oluyor üşengeçlikle hızlıca halledeyim moduna girmeyin :D

Son düzenleme:

karayilans16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevki
Cihazım
redmi not 10s
Konular
0
Çok teşekkür ederim elinize sağlık. Bahsettiğiniz yöntemle kolayca kilidi açtım ancak kabloyu bağlarken ses açma ve kısma tuşlarına basılı tutmak işe yaramadı. Bu iki tuş ve güç tuşuna aynı anda basıp kabloyu takınca çalıştı. Sadece bu kısımda bocaladım o kadar.

hako06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi5
Konular
0
Konu sahibinin ellerine sağlık, 11t ilk seferde sorunsuz açıldı. Yalnız bir kaç kez değişik yazılar çıktı. Recoveryden sıfırlayınca bir süre sonra açıldı. Endonezya romunu telefonu alır almaz beklemeden yüklemek iyi oldu yüklemeden sonra kilitleme seçeneği açık olmadığı halde otomatik kilitlendi. Şimdi uzun yoldan açabilirim kilidi. Teşekkürler.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Konu sahibinin ellerine sağlık, 11t ilk seferde sorunsuz açıldı. Yalnız bir kaç kez değişik yazılar çıktı. Recoveryden sıfırlayınca bir süre sonra açıldı. Endonezya romunu telefonu alır almaz beklemeden yüklemek iyi oldu yüklemeden sonra kilitleme seçeneği açık olmadığı halde otomatik kilitlendi. Şimdi uzun yoldan açabilirim kilidi. Teşekkürler.
Hocam nasıl oldu tuş olarak ses açma ve kısmaya mı bastınız sadece kabloyu bağlayınca

hako06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi5
Konular
0
Ses açma kısma ve güç tuşuna basıp işlem başlayınca hemen bırakıyoruz.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Ses açma kısma ve güç tuşuna basıp işlem başlayınca hemen bırakıyoruz.
Hocam yaptım yazılar aktı cmd de ama kilit açıldığına dair herhangi bir ibare görünmedi ne yazı nede açılırken kilit açık sembolü
İşlem bitince kapalı durumda oluyor o anda mı açık durumda oluyor acaba.
Bende mi11t için yapıyorum bir türlü açamıyorum ya

hako06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi5
Konular
0
İşlemden sonra açılmadı garip yazılar çıktı sonra recoveryden sıfırladım. Açılırken direk kilit açık işareti vardı. Ama bir an sanki açılmayacak hissine kapıldım 😁 bence olmuyorsa riske atmayın başvurun 1 hafta sonra açılsın.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
İşlemden sonra açılmadı garip yazılar çıktı sonra recoveryden sıfırladım. Açılırken direk kilit açık işareti vardı. Ama bir an sanki açılmayacak hissine kapıldım 😁 bence olmuyorsa riske atmayın başvurun 1 hafta sonra açılsın.
Valla kaç kere denedim klilit açık ibaresi göremedim recovry den sıfırlıcam şimdi her şey silinecek olmadığını görürsem kötü olur cuma kilit açılacak nasıl olsa da erken bununla açabilir miyim diye merak ettim ama recovey den sfırlarsam büyük ihtimalle açılacaktır sizdeki gibi

Üst Alt