- Adım
- Zeynel
- Cihazım
- Note 13 Pro +
- Meslek
- Elektronik Teknisy
- Konular
- 403
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağol TeşekkürlerMerhaba oncelikle cevabiniz icin teşekkur ederim cok eski bir xiaoumi kullanicisi olarak eminimki tr romu pek kullanan yoktur sebebi ise ilk alişkanlik romundan kaynaklanıyordur sanirim hindistan veya endonezia romunda kayit olmasi arama bolumunde sadelik olmasi vesayre bu nedenle telefonu alir almaz bootloader kilidini acmak icin kayit etmektedir ama nedense 300saat gosterdi ve bu uygulamaya yoneldim gayet guzel açti romu attim sonrasinda ise unlock ile kapattim ve temiz bir kurulum yaptim uygulamalari yukledim kurulumda ise farkli desteklenmeyen rom veya root tespit edilmiştir diye uyari aldim ,yor device did not pass our security check,please check that you run a google trusted OS version ,that the device is not rooted. Bu uyariya gore yeniden açtim ve romu save ve lock ile yaniden yukledim ama yine ayni hatayi aliyorum açmadan once kullaniyordum sorunsuz simdi aceba resmi acılımı bekleyip yenidenmi save ve lock ile yuklesem son umudum sizsiniz şirket uygulamasi oldugundan sirkete simdilik telefon arzalandi dedim bir sureligine rahatim ((((
Evet Endonezyayı Bende kullanıyorum Romu Kilidi Açtığınızda Hangi Romu Kullanıyorsanız Kilidi Açın clean all Aynısı yükleyin
Kilidi Çok açıp kapayıp rom yüklediğinizden Olabilir yüklediğiniz uygulamaları bilemem Bu Araç Kilit açmak için sadece.Bu raçta root yapma özelliği yok
Telefonunun verileri Silme yok Dahada Olmaz ise normal yoldan deneyin.