Rehber Redmi Note 10S Bootloader Kilit Açma (MTK) 7 Gün Bekleme Artık Yok

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Merhaba oncelikle cevabiniz icin teşekkur ederim cok eski bir xiaoumi kullanicisi olarak eminimki tr romu pek kullanan yoktur sebebi ise ilk alişkanlik romundan kaynaklanıyordur sanirim hindistan veya endonezia romunda kayit olmasi arama bolumunde sadelik olmasi vesayre bu nedenle telefonu alir almaz bootloader kilidini acmak icin kayit etmektedir ama nedense 300saat gosterdi ve bu uygulamaya yoneldim gayet guzel açti romu attim sonrasinda ise unlock ile kapattim ve temiz bir kurulum yaptim uygulamalari yukledim kurulumda ise farkli desteklenmeyen rom veya root tespit edilmiştir diye uyari aldim ,yor device did not pass our security check,please check that you run a google trusted OS version ,that the device is not rooted. Bu uyariya gore yeniden açtim ve romu save ve lock ile yaniden yukledim ama yine ayni hatayi aliyorum açmadan once kullaniyordum sorunsuz simdi aceba resmi acılımı bekleyip yenidenmi save ve lock ile yuklesem son umudum sizsiniz şirket uygulamasi oldugundan sirkete simdilik telefon arzalandi dedim bir sureligine rahatim :(((((
Sağol Teşekkürler
Evet Endonezyayı Bende kullanıyorum Romu Kilidi Açtığınızda Hangi Romu Kullanıyorsanız Kilidi Açın clean all Aynısı yükleyin
Kilidi Çok açıp kapayıp rom yüklediğinizden Olabilir yüklediğiniz uygulamaları bilemem Bu Araç Kilit açmak için sadece.Bu raçta root yapma özelliği yok
Telefonunun verileri Silme yok Dahada Olmaz ise normal yoldan deneyin.

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
23
Eline, emeğine sağlık kardeşim... Ne kadar kolay oldu... Keşke Snapdragon için de böyle bir yöntem olsa, Xiaomi işi neden bu kadar yokuşa sürüyor ki...

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Eline, emeğine sağlık kardeşim... Ne kadar kolay oldu... Keşke Snapdragon için de böyle bir yöntem olsa, Xiaomi işi neden bu kadar yokuşa sürüyor ki...
Sağol Teşekürler
Sonunda 50 Tane sorun çıkarmadan bilen kuranda varmış.10 saniyelik olay 2 gün uğraşıyorum anlata kadar.
Güle güle kullan

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Sağol Teşekkürler
Aynen Ve sorunsuz tekrar beklemeden hemen aç kapa

utkurei19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
25
Teşekkürler 10 saniye sürdü resmen :) Mi Note 10 Lite için bir hafta beklemiştim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Endonezya romunu fastboot ile yüklerken eğer bu dosyayı kullanırsanız hem format data yapıyor ve romu kuruyor hem de bootloader kilidini kapatıyor. Xiaomi tarafından bunun düşünülmesi gerçekten güzel bir şey.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2022-04-11 114754.png
    Ekran görüntüsü 2022-04-11 114754.png
    77,8 KB · Görüntüleme: 21

Eskimoza

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eskimoza
Cihazım
Xiaomi Note 8 P
Konular
3
Belirttiğiniz yöntemle bootlader kilidi açıldı. Note 10s için paylaştığınız linkten endonezya fastboot rom indirdim. Zip dosyasını masa üzerinde rom adlı bir klasöre çıkarttım. Sürücüleri yükledim.Aygıt yöneticisi üzerinden win10 isimli klasörü belirterek güncelledim. Son olarak rom yükleme işlemine geldiğimde error dedi. Nasıl yükleyebilirim yardımcı olabilir misiniz? excalabur

Halim66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
15
Belirttiğiniz yöntemle bootlader kilidi açıldı. Note 10s için paylaştığınız linkten endonezya fastboot rom indirdim. Zip dosyasını masa üzerinde rom adlı bir klasöre çıkarttım. Sürücüleri yükledim.Aygıt yöneticisi üzerinden win10 isimli klasörü belirterek güncelledim. Son olarak rom yükleme işlemine geldiğimde error dedi. Nasıl yükleyebilirim yardımcı olabilir misiniz? excalabur
ekran görüntüsü atabilir misiniz
cihazı görüyor sanırım
sadece rom u doğru seçilmemiş galiba

Eskimoza

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eskimoza
Cihazım
Xiaomi Note 8 P
Konular
3
ekran görüntüsü atabilir misiniz
cihazı görüyor sanırım
sadece rom u doğru seçilmemiş galiba
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Tel fastbootda iken Bu şekilde yüklemeye çalışıyorum. İşlem sırasında pcden usb takıp çıkarır gibi bir ses geliyor arka arkaya. Acaba dosya aktarımını kesiyor mu yoksa normal bir durum mu?

Üst Alt