Rehber Redmi Note 10S Bootloader Kilit Açma (MTK) 7 Gün Bekleme Artık Yok

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
teşekkür ederim ustam şu anda yüklüyorum biraz uzun sürdü ama hala bekliyorum 600 saniye ve hala devam ediyor gelişmelerei yazarım
Biraz Uzun Sürer Bekleyin Bitince Zaten Telefon Yeniden Başlayacaktır.

Solak17

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
19
Hepsiburada Trendyol gibi sitelerden alacağımız cihazlar MTK işlemci mi? Nerden anlıyoruz MTK işlemci olduğunu?

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Hepsiburada Trendyol gibi sitelerden alacağımız cihazlar MTK işlemci mi? Nerden anlıyoruz MTK işlemci olduğunu?

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alış Veriş Sitelerden Alacağınızı Telefonu Siz Belirliyorsunuz Siteler Değil Bütün Dünyada Geçerli Alacağınız Veya İstediğniz Telefonun
Modelini Google Aratın Bakın Yüzlerce Cevap Vardır.

bumerang60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
0
Videolu anlatım bu heralde
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

cengiz50

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cengiz
Cihazım
note 12 pro
Konular
7
üstadım iyi güzel olmuş yapanın eline sağlık yalnız sıkıntılar var 7 gün beklemeden güzel unlock yaptım romu yükledim
ve geri lock yaptım ama kapatmıyor uygulamalar çıhazı root lu görüyor üstüne romdan save ve lock dedim nafile işyerime bağlı
uygulamayı kullanamaz oldum ben bunu nasıl geri kilitleyecem yardım lütfen.

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
üstadım iyi güzel olmuş yapanın eline sağlık yalnız sıkıntılar var 7 gün beklemeden güzel unlock yaptım romu yükledim
ve geri lock yaptım ama kapatmıyor uygulamalar çıhazı root lu görüyor üstüne romdan save ve lock dedim nafile işyerime bağlı
uygulamayı kullanamaz oldum ben bunu nasıl geri kilitleyecem yardım lütfen.
Merhaba
Teşekürler Sağolun Unlock Yaptığınızda rootla ilgili sorun olsaydı Unlock neden açıldı
Açıldıysa tek tıkla 5 saniyede tekrar kapanması lazım.telefonuzda açılırken root varmıydı Açıldıktan sonra hemenmi lock denedinizde olmadı yoksa sonramı Denediniz Bende Dahil Kimsede Bu Sorun Çıkmadı 20 Kere Açıp Kapatmışımdır.Sizde Niye Sorun olsun Birde Herkesin Telefonunda Ne var
Ne Yüklenmiş Hepsini Bilemem.Şu anki Telefonun Durumu Telefona Recovery Yükledinizmi Uygulamalar neden rootlu görüyor Yazarsanız Yardımcı Olalım

cengiz50

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cengiz
Cihazım
note 12 pro
Konular
7
Merhaba
Teşekürler Sağolun Unlock Yaptığınızda rootla ilgili sorun olsaydı Unlock neden açıldı
Açıldıysa tek tıkla 5 saniyede tekrar kapanması lazım.telefonuzda açılırken root varmıydı Açıldıktan sonra hemenmi lock denedinizde olmadı yoksa sonramı Denediniz Bende Dahil Kimsede Bu Sorun Çıkmadı 20 Kere Açıp Kapatmışımdır.Sizde Niye Sorun olsun Birde Herkesin Telefonunda Ne var
Ne Yüklenmiş Hepsini Bilemem.Şu anki Telefonun Durumu Telefona Recovery Yükledinizmi Uygulamalar neden rootlu görüyor Yazarsanız Yardımcı Olalım
Merhaba oncelikle cevabiniz icin teşekkur ederim cok eski bir xiaoumi kullanicisi olarak eminimki tr romu pek kullanan yoktur sebebi ise ilk alişkanlik romundan kaynaklanıyordur sanirim hindistan veya endonezia romunda kayit olmasi arama bolumunde sadelik olmasi vesayre bu nedenle telefonu alir almaz bootloader kilidini acmak icin kayit etmektedir ama nedense 300saat gosterdi ve bu uygulamaya yoneldim gayet guzel açti romu attim sonrasinda ise unlock ile kapattim ve temiz bir kurulum yaptim uygulamalari yukledim kurulumda ise farkli desteklenmeyen rom veya root tespit edilmiştir diye uyari aldim ,yor device did not pass our security check,please check that you run a google trusted OS version ,that the device is not rooted. Bu uyariya gore yeniden açtim ve romu save ve lock ile yaniden yukledim ama yine ayni hatayi aliyorum açmadan once kullaniyordum sorunsuz simdi aceba resmi acılımı bekleyip yenidenmi save ve lock ile yuklesem son umudum sizsiniz şirket uygulamasi oldugundan sirkete simdilik telefon arzalandi dedim bir sureligine rahatim :(((((

Üst Alt