Ayrıca mifirm, xiaomi updater sitelerinden india romu indirip flasladım, cem hocanın 13 ve 14 için modem dosyalarını yükledim ancak arama gelmiyor ve arama yapamıyorum. Şebeke geliyor. İnternette sorun yok. Sadece aramalarda sorun var. Başka rom yüklesem olur mu acaba.Teşekkürler. İlk yüklemede global rom kurunca sürekli açılıp kapanıyordu. Hindistan Rom bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz
Ayrıca mifirm, xiaomi updater sitelerinden india romu indirip flasladım, cem hocanın 13 ve 14 için modem dosyalarını yükledim ancak arama gelmiyor ve arama yapamıyorum. Şebeke geliyor. İnternette sorun yok. Sadece aramalarda sorun var. Başka rom yüklesem olur mu acaba.
Hocam o "cihazı bul depolama alanı hasarlı" hatasını çözmek için Android 12 AOSP rom flashlayın ardından Miui'a geri dönün. O hata olduğu sürece play integrity sertifikasında sorun yaşarsınız. Bootloader kilitleseniz bile o hata varken cihaz cts sertifikası alamaz. Ha benim bunlar çok umrumda değil diyorsanız uğraşmayın kalsın.imei kendim attım videolu bir anlatımdı herhangi sorun yoktu ama modem dosyası uyumsuzluğu idi sanırım eu hybrid v14.0.9 kurdum. kusursuz diyebiliriz. bu seferde persist dosyası yok romda ona uğraşıyorum. çok önemli mi değil. çünkü sadece cihazı bul hafızası hatalı diyor bir iki kez o kadar. hindistan rom yanından dahi geçemez. rom+AGHISNA-05-09-2023+ can beyin v14.0.8 modemi bu kadar. kurulum 11 dk da bitti. aghısna kurulmazsa rom açılmıyor bu arada
Metin bey bu dedikleriiz nedir bilmiyorum. Ben internete girsin işimi halletsin derdindeyim. Bir ara aosp yüklemek istedim beceremedim. persist dosyasını her twrp, orange fox, fastboot ekranından flashladım ama sorun devam ediyor. umurumda mı değil birde bu artık 10. rom atışım herşeyi tek tek kurmak zor oluyor artık. Birde twrp ve orangeyi peş peşe kurdum gelişmiş biçimlendir yes dememe rağmen romu attıktan sonra bazı programlar kullanıcı adı bile istemedi. acaba gerçekten biçimlendrime yapmıyor mu ki bu programlar ona şaştım. ilginize teşekkürler. canım sıkkın olduğu bir gün silip kurarım. zaman geçer hem.Hocam o "cihazı bul depolama alanı hasarlı" hatasını çözmek için Android 12 AOSP rom flashlayın ardından Miui'a geri dönün. O hata olduğu sürece play integrity sertifikasında sorun yaşarsınız. Bootloader kilitleseniz bile o hata varken cihaz cts sertifikası alamaz. Ha benim bunlar çok umrumda değil diyorsanız uğraşmayın kalsın.
persist dosyasını yükleyince düzeliyordu bu sorun.Hocam o "cihazı bul depolama alanı hasarlı" hatasını çözmek için Android 12 AOSP rom flashlayın ardından Miui'a geri dönün. O hata olduğu sürece play integrity sertifikasında sorun yaşarsınız. Bootloader kilitleseniz bile o hata varken cihaz cts sertifikası alamaz. Ha benim bunlar çok umrumda değil diyorsanız uğraşmayın kalsın.
Evet bir sorunu düzeltmek için başınıza daha büyük bir sorun alıyorsunuz Persist dosyası flashladıktan sonra cihazdaki TEE keyler uçar ve bu keyler uçtuktan sonra asla geri getiremezsiniz. Eng rom ile yöntem var benim de kullandığım ama artık o da banlandı google tarafından. Bu keyler uçtuktan sonra bootloader kilitlerseniz asla play integrity sertifikası alamazsınız ve widevine l3'e düşer. Ha ben bl kilitlemem rootsuz kullanmam diyorsanız hiç sorun yok zira benim de tee keyler uçuk şu an ama root olduğu için sorun yok.persist dosyasını yükleyince düzeliyordu bu sorun.
Sizi etkilemiyorsa hiç uğraşmayın hocam sadece bootloader kilidi kapatmayı düşünürseniz yaparsanız sizin için iyi olur.Metin bey bu dedikleriiz nedir bilmiyorum. Ben internete girsin işimi halletsin derdindeyim. Bir ara aosp yüklemek istedim beceremedim. persist dosyasını her twrp, orange fox, fastboot ekranından flashladım ama sorun devam ediyor. umurumda mı değil birde bu artık 10. rom atışım herşeyi tek tek kurmak zor oluyor artık. Birde twrp ve orangeyi peş peşe kurdum gelişmiş biçimlendir yes dememe rağmen romu attıktan sonra bazı programlar kullanıcı adı bile istemedi. acaba gerçekten biçimlendrime yapmıyor mu ki bu programlar ona şaştım. ilginize teşekkürler. canım sıkkın olduğu bir gün silip kurarım. zaman geçer hem.
Bu sorunu yaşayınca persist yükleyip düzeltmiştim benEvet bir sorunu düzeltmek için başınıza daha büyük bir sorun alıyorsunuz Persist dosyası flashladıktan sonra cihazdaki TEE keyler uçar ve bu keyler uçtuktan sonra asla geri getiremezsiniz. Eng rom ile yöntem var benim de kullandığım ama artık o da banlandı google tarafından. Bu keyler uçtuktan sonra bootloader kilitlerseniz asla play integrity sertifikası alamazsınız ve widevine l3'e düşer. Ha ben bl kilitlemem rootsuz kullanmam diyorsanız hiç sorun yok zira benim de tee keyler uçuk şu an ama root olduğu için sorun yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizi etkilemiyorsa hiç uğraşmayın hocam sadece bootloader kilidi kapatmayı düşünürseniz yaparsanız sizin için iyi olur.
Hiç gerek yok key attestation uygulamasını yükleyip ss atın söyleyeyim size keyler uçmuş mu uçmamış mı Telefonu ilk aldığım zamanlar ben de bu hataya düştüm.Bu sorunu yaşayınca persist yükleyip düzeltmiştim ben
Bootloader kilidi açık ama root yok cihazımda. Rom değiştirirken bootloader kilidini kapatıp stock roma dönüp deneyeyim bakalım