Çalışmıyordan kastınız nedir hocam?Merhabalar note 10 pro sweet modeli var bende.8/256 108 mp
TKFIDXM 14.0.2.0 android 13 yüklü.
Benim telefonumda kamera,YouTube,opera browser caliamiyor ne yaptıysam çalışmıyor 3 gündür bu şekilde sorun ne olabilir acaba.Yardimci olursanız sevinirim.Eger modemse buna uygun modem varmı ve direk twrpden mi yoksa fastboot modadan mi flaslamaliyim twrp yüklü bende.
hocam hayırlı bayramlar dilerim elimde 108 mp global 10 pro mevcut içinde V12.0.2.0 endonezya bulunuyor. kullanmam gereken modemi verirmisiniz..Hocam telefona güncelleme gelmesini bekliyorum hala. Android 13 var şu anda.
Yenisine gerek yok hocam, esasında temel aldıkları romun modemini kullanmak gerekiyor.
Hocam çalışıyor hiçbir sıkıntısı yok, çok teşekkür ederim hayırlı akşamlar dilerim.Hocam en eski modemi kullanabilirsiniz, o zamanlar hepsine oluyor diye hatırlıyorum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
eğer sorun var ise söyleyin tekrar elden geçiririm. artık güncelleme almayacağı için bir kez daha sorunsuzluk kontrolü yapmam gerekiyor. geçenlerde 0.6x e geçtim kamerada, siyah beyaz gösterdi. Çalışmam lazım onlar için de
android 14 hyperos custom romlar ve aosp romlarda modeme ihtiyacınız yok zaten. Olsa dahi global 14.0.8 modem iş görüyor.Sayın Can üstadım imeisi düzenlenmiş note 10 pro (sweet) telefonum var android 13 custom romları sizin daha önce yaptığınız modem dosyaları ile sorunsuz kullanmaktayım. Ancak android 14 bir sürü custom romlar var onları da denemek istiyorum ama android 14 uyumlu mdem dosyası yok. Bu şekilde android 14 rom deneyen var ise deneyimlerini paylaşanlar olursa sevinirim. İyi çalışmalar. Saygılar.
android 14 custom romlar için söylüyorum, denediniz mi global 14.0.8 modem imeisi düzenlenmiş telefonlarda şebeke sorununu çozüyor mu?android 14 hyperos custom romlar ve aosp romlarda modeme ihtiyacınız yok zaten. Olsa dahi global 14.0.8 modem iş görüyor.