selam hocam, sitede gezerken yeni modem dosyasını gördüm miui 14 için. yeni kurdugumuz custom romlarda 13 için olanı mı yoksa bu yeni olanı mı kullanmamız daha sağlıklı olur?TWRP için de bir modem dosyası hazırlamıştım. İçindeki imaj değiştirilerek yeni versiyonlara da uyarlanabilir
sevgili can üstadım haberservis sitenizden de aynı soruyu sormuştum ocak ayında. android 14 için modem dosyası hazırlamayacak mısınız? saygılar.TWRP için de bir modem dosyası hazırlamıştım. İçindeki imaj değiştirilerek yeni versiyonlara da uyarlanabilir
Hocam telefona güncelleme gelmesini bekliyorum hala. Android 13 var şu anda.sevgili can üstadım haberservis sitenizden de aynı soruyu sormuştum ocak ayında. android 14 için modem dosyası hazırlamayacak mısınız? saygılar.
Yenisine gerek yok hocam, esasında temel aldıkları romun modemini kullanmak gerekiyor.selam hocam, sitede gezerken yeni modem dosyasını gördüm miui 14 için. yeni kurdugumuz custom romlarda 13 için olanı mı yoksa bu yeni olanı mı kullanmamız daha sağlıklı olur?
Link bulamadım hocamTWRP için de bir modem dosyası hazırlamıştım. İçindeki imaj değiştirilerek yeni versiyonlara da uyarlanabilir
Teşekkür ederimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu dosya hocam ama içindeki modem sürümü eski, winrar ile açıp içindeki modem dosyasını güncelleyen olursa yeni versiyonlarda da çalışır
Modemden olmayabilir hocam ayrıca rom global ise modemi de global yüklemenizi tavsiye ederim.Merhabalar. Note 10 Pro Max MIUI Global 14.0.1(TKFINXM) yükledim. Tüm işlemleri yaptım. İndia Modem yükledim. Telefon normalde sorunsuz ancak yeniden başladıktan sonra telefona arayanlar ulaşılamıyor hatası alıyor. Ben arama yaptığımda da aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor ve geç arama yapıyor. Ne yapmam lazım?