- Adım
- Xiaomi
- Cihazım
- Note 10 Pro Max
- Konular
- 6
Sweetin Pro Max lara deneyen varmı ? Miui14
Büyük ihtimal çalışacaktır, Note 11 Pro'ya geçmeden önce Sweetin kullanıyordum. O cihazı da imei repairli olmasına rağmen sorunsuz kullandığımı hatırlıyorum. Daha sonra 11 Pro'yu satıp, sweet cihazına dönmüştüm.Sweetin Pro Max lara deneyen varmı ? Miui14
Benim cihazım miui 14 nv data da kaldı sweetin cihazım bu konuda ki dosyayı denedim düzeltemedim maalesefSweetin Pro Max lara deneyen varmı ? Miui14
hangı romu kurudnuzBenim cihazım miui 14 nv data da kaldı sweetin cihazım bu konuda ki dosyayı denedim düzeltemedim maalesef
Global romhangı romu kurudnuz
hangısı lınk atarmısınGlobal rom
Harici olarak kendim indirip kurmadım hocam. Sweetin için xiaomi tarafından gönderilen Android 13 Miui 14.0.0.1 olması lazım Globalhangısı lınk atarmısın
Hocam gönderdiğiniz dosya üzerinden modem dosyası oluşturabildim nihayet.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbuyrun hocam,ayrıca belirteyim,farklı kernel kullandığım vakit telefon açılıyor,ama mesela,eu sürüme,eea nın kernelini kurunca yine yeniden başlatıyor ve açılmıyor,yani illa 3.parti farklı birinin yaptığı kernelde çalışıyor,ve farklı kernellerde aod açık iken,çift tıklama çalışmıyor
Sagol hocam ben suan deneyemiyorum merakla sonucu beklemekdeyim lütfen kullandıgı rom unda linkini paylaşsınHocam gönderdiğiniz dosya üzerinden modem dosyası oluşturabildim nihayet.
Pro Max ı olan biri test edebilirse sevinirim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirşifre: haberservis.com
Şu anda dışarıdayım. Eve geçer geçmez ilk işim gönderdiğiniz dosyayı denemek olacakHocam gönderdiğiniz dosya üzerinden modem dosyası oluşturabildim nihayet.
Pro Max ı olan biri test edebilirse sevinirim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirşifre: haberservis.com