Valla cihaz elimde kaldı bende durumu telefoncuya ayrıntılı anlattım bilgisayarım sağolsun zor günümde her zaman yanımda olduğundan fastbootta görmedi cihazı bu yüzden ne rom yükleyebildim nede modem! Telefoncu şunuda dedi ben senin qcn dosyanı kullanırım başka bir cihazınkini değil çok anlamıyorum bu qcn olayını o yüzden üstelemedim. Bilirsiniz bizim millet bildiği konuda biraz yüksekten konuşmayı sever. Modem dosyasını sordum. Bu bizimki dedi! Onuda bilemiyorum ama sanki hocam senin dosyanın adı gibi bişey gördüm! Hlos molos lo! Ama seninmi bilemem günahına girmeyeyim adamın! Stabil oldu diye güncelleme bile yapmadım! Ancak 12.0.1.0 rkfmıxm sürümünde çok stabil oldu cihaz! Şuan 12.5.9.0 güncellemesi var! Biraz Bildirimler çok saçma duruyor bu sürümde! Güncellerim güncellemesinede sıkıntım şu eğer bu stabiliteyi kaybedersem ne yapıcam? Şimdi hocam sizden tek bir isteğim var. Ben bunu güncellemek istiyorum telefoncunun attığı dosya muhtemelen sana aittir. Bidaha onla yüz göz olmak istemiyorum! Şimdi Hocam senin sitede galiba 2 modem var. Biri türkiye sürümü için onu es geçiyorum. Diğeri miui 13 için muhtemelen benden miui 13 yüklememi isteyeceksin. Ancak bu sürüm miui 13 değil! Sıkıntı yaşarmıyım. Şuan şarj dahil gece modu Al vs herşey stabil volte eksikliği dışında on numero

Bildirim gelince biraz gıcık ve kaşınıyorum

Bana şu modemde yol göster hocam...
UYARI NOT: Bide arkadaşlar 12-13 veya 14. sayfaların birinde anlatılan .bin dosyasını image yapıp TWRP ile image yükleme seçeneğini seçip sakın ola ki en sondaki içinde root ile alakalı metinler geçen seçeneği seçip cihazın yazılımını bozmayın işe yaramıyor!