- Adım
- Lucas
- Cihazım
- Redmi Note 10 P
- Konular
- 17
Eliteromlite da stocktan daha iyistokdan daha iyi xiaomi.eu bu kesin diğer tercih size kalmış
Eliteromlite da stocktan daha iyistokdan daha iyi xiaomi.eu bu kesin diğer tercih size kalmış
Hayır hocam hiç kullanmadım.Eliteromlite global stable v14.0.2 ile kıyaslama şansınız oldu mu? Arada nasıl farklar var?
Bu port olduğu için herhangi bir sıkıntısı var mıdır merak ettim.
Şu an Eliteromlite EEA v14 kullanıyorum.
Hocam şu an bu romu kullanıyor musun?Neden bu kadar uğraşıyorsunuz.
Kayıt içinde iyi batarya süresi içinde,stabil günlük performans içinde
Redmi Note 10 PRO için denedigim en iyi rom Elite Rom Lite .
Yurtdışı cihaz kullananlar hiç uğraşmayın temiz kurulum ile geçiş yapın keyfinize bakın 3 aydır kullanıyorum bir problem yok.
İndirme linki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evet 3 aydır bu romdayımHocam şu an bu romu kullanıyor musun?
Evet 3 aydır bu romdayım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Forumdaki yeni mesajlar kısmında görüntülenen konular ile görüntülenmeyen konular farklı görünüyor mu? Ekran görüntüsü atar mısınız mümkünse?
hocam güvenlik konusunda ne kadar güvenli bilgin var mı hiç araştırdın mı pekiNeden bu kadar uğraşıyorsunuz.
Yurtdışı cihaz kullananlar hiç uğraşmayın temiz kurulum ile geçiş yapın keyfinize bakın 3 aydır kullanıyorum bir problem yok.
İndirme linki
Herhangi bir hata ile karşılaştınız mı? Kamera nasıl? Bazı romlarda stock'a göre daha kötü oluyor da. Isınma sorunu var mı? 12.5.9 kullanıyordum gayet de memnundum aslında 2-3 ay sıfırlamadan kullanınca batarya bariz kötüleştiNeden bu kadar uğraşıyorsunuz.
İndirme linki