Yeni sürüm çok daha iyi hocam helal xiaomiyeEEA en iyi rom dur. Nokta
Aa karanlık mod sorunu da çözülmüş artık uygulamalar gözüküyor güzelYeni gelen güncellemeyle ekran titreme sorununu sonunda çözdüler miui 13 ile geri gelmişti, oto parlaklık hep yüksek moda alıyordu o düzelmiş ve ses seviyesi bana artmış gibi geldi sevindim içine edilmemiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeni sürüm çok daha iyi hocam helal xiaomiye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ancak pil ömrü azalmış gibi geldi ileride ne olur bilmiyordum
Merhaba ben 9c Global kullanıyorum MIUI 12.5 yayınlandı ama haala ota ua düşmedi neredeyse 2 hafta oldu ne zaman gelir ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Tanım
Avrupa için küresel ürün yazılımı
MIUI 13 için küresel üretici yazılımı
Değişiklik Listesi
Android Güvenlik Yaması Haziran 2022'ye Güncellendi. Artan sistem güvenliği
Güncelleme seçenekleri:
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz, ya da aşağıdaki dosyayı indirip, manuel güncelleyebilirsiniz.
2) Recovery üzerinden hali hazırdaki stok romun üzerine yükleyebilirsiniz
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirÖnemli
Kurulum sırası ve sonrasında oluşabilecek sorunlardan dolayı Forum ve Forum Yöneticilerimiz sorumlu tutulamaz.
Evet yüklenir ama yeni sürümü çıktıKonunun en başında verilen link.twrp uzerinden yükleniyor mu?
Hocam zip olanlar hepsi twrp den yukleniyormu? birde orangefox slinmiyordu eski telefonumda acaba twrp slinirmi tek seferde flaslayincaEvet yüklenir ama yeni sürümü çıktı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Peki bu 2.el ya aldigim kisi.miui 12 den guncellemis ama hangi surumden guncellemis bilmiyor.Geriye dönecek olsam hangi numarali rom a donecegimi nasil bilebilirim.OTA güncellemesi olmayan full romlar yüklenir hocam. Magisk ya da dfe yüklemezseniz twrp silinebilir.
İstediğin sürüme dönebilirsin hocam illa eskisini yüklemek zorunda değilsin.Peki bu 2.el ya aldigim kisi.miui 12 den guncellemis ama hangi surumden guncellemis bilmiyor.Geriye dönecek olsam hangi numarali rom a donecegimi nasil bilebilirim.