MIUI 13 Redmi Note 10 Pro (sweet) – EEA 13.0.10.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantıları

Freesby

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
10
Yükledim ama geçişlerdeki takılma bir tek beni mi rahatsız ediyor? AOSP gibi akıcı olsa keşke.

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Yükledim ama geçişlerdeki takılma bir tek beni mi rahatsız ediyor? AOSP gibi akıcı olsa keşke.
AOSP gibi akıcı MIUI rom bulamazsın hocam :) kötünün iyisi bu diyip kabullenmek lazım :)

Freesby

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
10
AOSP gibi akıcı MIUI rom bulamazsın hocam :) kötünün iyisi bu diyip kabullenmek lazım :)
AOSP rom da çok sıkıcı gelmeye başladı. EEU rom yükledim de geçişler canımı sıktı. AOSP gibi akıcı, iOS kadar görsel kalitesi olan bir rom yok mu ya

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
Ben şu an kullanıyorum ve memnunum hocam :)
Bende indirdim kuracagim hocam son surumu o site anlamadigim sekilde son cikan tum romlara Stable Beta yazmis.

Eu yükledim cokda sevmedim hatalari var simdi tek tek yazamam.Bazen de tekliyor.Buglu seveni vardir ama Yine en iysi stock rom.Daha da ugrasmam rom isi bana gore degil.Redmi note 7 de o rom senin bu rom benim.Git gel Stock a donmustum bunda da aynisi olacak sanirim:) sirf su arama ve mesaja alisamadim.Rom un icine entegre etme sansimiz yokmu mi sms ve mi dialer i

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Bende indirdim kuracagim hocam son surumu o site anlamadigim sekilde son cikan tum romlara Stable Beta yazmis.

Eu yükledim cokda sevmedim hatalari var simdi tek tek yazamam.Bazen de tekliyor.Buglu seveni vardir ama Yine en iysi stock rom.Daha da ugrasmam rom isi bana gore degil.Redmi note 7 de o rom senin bu rom benim.Git gel Stock a donmustum bunda da aynisi olacak sanirim:) sirf su arama ve mesaja alisamadim.Rom un icine entegre etme sansimiz yokmu mi sms ve mi dialer i
Harici uygulamalar kullanabilirsiniz. İlla MIUI arama ve SMS olsun derseniz xiaomi.eu sadece bunu yapıyor zaten :D

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Üst Alt