AOSP gibi akıcı MIUI rom bulamazsın hocam kötünün iyisi bu diyip kabullenmek lazımYükledim ama geçişlerdeki takılma bir tek beni mi rahatsız ediyor? AOSP gibi akıcı olsa keşke.
AOSP rom da çok sıkıcı gelmeye başladı. EEU rom yükledim de geçişler canımı sıktı. AOSP gibi akıcı, iOS kadar görsel kalitesi olan bir rom yok mu yaAOSP gibi akıcı MIUI rom bulamazsın hocam kötünün iyisi bu diyip kabullenmek lazım
bu sürüm stable beta dye gördüm firmware indirme sitelerindeEvet yüklenir ama yeni sürümü çıktı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu sürüm stable beta dye gördüm firmware indirme sitelerinde
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Stabil hocam.
Ben şu an kullanıyorum ve memnunum hocamLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu sitede en ustte EEA rom a Stable Beta yazmis kafami karistirdi
Bende indirdim kuracagim hocam son surumu o site anlamadigim sekilde son cikan tum romlara Stable Beta yazmis.Ben şu an kullanıyorum ve memnunum hocam
Harici uygulamalar kullanabilirsiniz. İlla MIUI arama ve SMS olsun derseniz xiaomi.eu sadece bunu yapıyor zatenBende indirdim kuracagim hocam son surumu o site anlamadigim sekilde son cikan tum romlara Stable Beta yazmis.
Eu yükledim cokda sevmedim hatalari var simdi tek tek yazamam.Bazen de tekliyor.Buglu seveni vardir ama Yine en iysi stock rom.Daha da ugrasmam rom isi bana gore degil.Redmi note 7 de o rom senin bu rom benim.Git gel Stock a donmustum bunda da aynisi olacak sanirim sirf su arama ve mesaja alisamadim.Rom un icine entegre etme sansimiz yokmu mi sms ve mi dialer i
Harici uygulamalar kullanabilirsiniz. İlla MIUI arama ve SMS olsun derseniz xiaomi.eu sadece bunu yapıyor zaten