Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm arkadaşlar note 10 pro aldım nerden aldım bilmem pişman oldum imei atıldı sakın güncelleme yapma dendi ama enabıza dahi girmiyor root lu olduğu için root kaldırırsam bişey olmaz dediler dogrumudur yanı banka enabız gibi yerlerde kullanabilirmiyim root kaldırsak tekrar yüklenirmi ve güncelleme hiç mi yapamayacağız tavsiyem orjınal alın ben telefondan anlamam ucuz diye al dediler aldım şimdi pişmanım
slm arkadaşlar note 10 pro aldım nerden aldım bilmem pişman oldum imei atıldı sakın güncelleme yapma dendi ama enabıza dahi girmiyor root lu olduğu için root kaldırırsam bişey olmaz dediler dogrumudur yanı banka enabız gibi yerlerde kullanabilirmiyim root kaldırsak tekrar yüklenirmi ve güncelleme hiç mi yapamayacağız tavsiyem orjınal alın ben telefondan anlamam ucuz diye al dediler aldım şimdi pişmanım
Root ile ilgili bir uygulama vardı.onu yüklerseniz cihaz rootsuz görünür.ayrıca rootu kaldırsanız da sıkıntı olmaz.güncelleme konusunda gelecek olursak twrp den gelen gümcelemeyi yükleyebilirsiniz.sıkıntı olursa da modem dosyasını yüklerseniz.cihaz güzel sıkıntı yapmayın.
Root ile ilgili bir uygulama vardı.onu yüklerseniz cihaz rootsuz görünür.ayrıca rootu kaldırsanız da sıkıntı olmaz.güncelleme konusunda gelecek olursak twrp den gelen gümcelemeyi yükleyebilirsiniz.sıkıntı olursa da modem dosyasını yüklerseniz.cihaz güzel sıkıntı yapmayın.
güncelleme yaptık lakin güncelleme yapınca kamera problem çıkarıyor sadece kamera arızası var root falan kalktı eski sürümüne nasıl döneceğim formlarda okudum eski sürümüne dönünce kamerada düzelmiş root da yok bana uzaktan yardım edecek biri lazım ücretli
güncelleme yaptık lakin güncelleme yapınca kamera problem çıkarıyor sadece kamera arızası var root falan kalktı eski sürümüne nasıl döneceğim formlarda okudum eski sürümüne dönünce kamerada düzelmiş root da yok bana uzaktan yardım edecek biri lazım ücretli
BEN attım sakın 13 atmayın kamera bozuluyor mavi foto çekiyor ayrıca kamera donuyor telefonu aç kapa bi hal oldum 12 ye geri dönmesini bilsem hemen döneceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
BEN attım sakın 13 atmayın kamera bozuluyor mavi foto çekiyor ayrıca kamera donuyor telefonu aç kapa bi hal oldum 12 ye geri dönmesini bilsem hemen döneceğim
13 atınca kamera gitti 12 ye geri nasıl döneceğim yardımcı olurmusunuz
Eu global ise bilmiyorum.Diğer eu romda sıkıntı olacağını sanmıyorum.
12.5 e geri dönmek isteyen arkadaşlar öncelikle mi flash pro indirip PC ye kursunlar.12.5 sürümünün fastboot olanını bilgisayara indirip winzip ile rardan çıkarsınlar.akşam iftardan sonra herkese yardımcı olabilirim.ama dediğim gibi rom ve program insin...
Özel mesaj atarsınız.ücret falan istemiyorum.
Eu rom miui13 12.5 sistemi üzerinde modifiye edilmiş.. imei atanlar yükleme yapabilir hem güncel hemde sorunsuz.ben denemedim.ama muhtemelen yüzde yüz 13 sorunları yoktur.
Ben deneseydim konu açabilirdim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Link budur.repair sonrası bu romu kuracak olan arkadaşlar zip dosyasını klasöre çıkarıp telefonu fastboot moduna aldıktan sonra dosya içerisindeki windows_fastboot_first_install_with_data_format komutuna tıklayarak otomatik kurulum yapacaktır.teşekkürler ömerbulum
Telefonunda imei sonrası sıkıntı yaşayan bunu yükleyip sonucu söyleyebilir