Arkadaslar konuyla alaksız ama garantili aldıgım redmi 10 pronun şarj kablosunu kaybettim ve ankarada 3 adet bulunan mi store lere gittim ve 33 what destekleyen şarj başlıgıma uygun kablo olmadıgını ve resmi olarak daha türkiyeye gelmedıgını söylediler telefon hızlı şarj yapıyor diyor ama 4.0 qualcom desteklemiyor kablo .dedim ürünü satıyosun bir koblosunumu getiremedin ...anlamsız ca bakıyorlar neyse ank necatibeye girdim şansıma kablonun aynısını buldum 40 tl ye aldım
şans bu arada nette kablo tek yok çakmamı orjınalmı bilinmez takım halınde en düşük 120 tl gördüm işin kısası kablonuza sahıp cıkın
şarj olayı sıkıntı ....10 senedir ilk defa garantili aldım öncesi malum yolla idi çok güzel oldu hem kendımı frenledim okadar para verdim otur oturdugun yere
8gb daha nabaacan teli diyorum siz siz olun saglam gb özellikle alın garantili yarı yarıya almak demek o cihazı ilerde satıp yine bir tel sevdasına duseceginiz anlamına geliyor kısır dongu olan cebımıze oluyor hayır lı günler (benım kendı tecrubem) .