donanımsal müdahaleyle oluyor evet.Redmi Note 10 larda oluyor direnç değişimiyle
UstamGlobal cihazlarda kamera sensör vs. sorunlarla ilgili hiç şikayet almadık. Ama hint modellerle ilgili sahibine bilgi verip kabul ederse işlem yapıyoruz..
Bu modem dosya ile denendi cihazda kamera morlanma ve ai mod sorunlu direk modem yapımcısıyla irtibata bile geçtim zaten kendi sayfasındada belirtiyor kamera sorunu var diyeLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhaba ustam uzaktan kayıt denermisiniz sorunsuz sa egerGlobal cihazlarda kamera sensör vs. sorunlarla ilgili hiç şikayet almadık. Ama hint modellerle ilgili sahibine bilgi verip kabul ederse işlem yapıyoruz..
Özelden nasıl yaptığını anlatabilir misin başkan?arkadaşlar kendi telefonuma 1 hafta önce kendim imei attım çokda sağlıklı kullanıyorum sim 1 de iptal oluyor bildiğiniz tek simli telefon gibi kullanıyorum bilginize olmaz yapılmaz imkansız diyenleri öncelikle bi dinlemeyi bırakın
mesajı şimdi gördüm an itibari ile kamerada çektiğim fotoları koydum aynı zamanda odada videoda çektim ve onuda izledim resimler nasılsa videoda aynıUstam
Bu modem dosya ile denendi cihazda kamera morlanma ve ai mod sorunlu direk modem yapımcısıyla irtibata bile geçtim zaten kendi sayfasındada belirtiyor kamera sorunu var diye
Sensör nasıl kafasına göre açılıyormumesajı şimdi gördüm an itibari ile kamerada çektiğim fotoları koydum aynı zamanda odada videoda çektim ve onuda izledim resimler nasılsa videoda aynı
evet konşurken ekranın kendi kendine açılması ve power tuşa basmadan kapamasıya bu sensör dediğiniz hangisi anlamadım konuşma yaparken yakınlık sensöründenmi bahsediyosunuz
yakınlık sensörü evet fakat bunlarda yok şöyle diyim orj halinde yakınlıkta sorun olmuyor fakat modem yüklemede 1 gün sonra cihaz kafasına göre takılıyor ekranı ondan sordumya bu sensör dediğiniz hangisi anlamadım konuşma yaparken yakınlık sensöründenmi bahsediyosunuz
Bu sensör sorunu ile imei nin alakası yok yalnız. O çoğunda var. Garantili/garantisiz.evet konşurken ekranın kendi kendine açılması ve power tuşa basmadan kapaması
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yakınlık sensörü evet fakat bunlarda yok şöyle diyim orj halinde yakınlıkta sorun olmuyor fakat modem yüklemede 1 gün sonra cihaz kafasına göre takılıyor ekranı ondan sordum