- Adım
- Hakan
- Cihazım
- Note 10 Pro
- Konular
- 0
aynen sıfır aldığından beri aynı az çıkıyor.. temizlemeyi denicez.sıfırmı aldıda sesi az çıkıyor
aynen sıfır aldığından beri aynı az çıkıyor.. temizlemeyi denicez.sıfırmı aldıda sesi az çıkıyor
sıfır tlf aldınız ve sesı az cıkıyorsa aldıgınız yerle bır ıletısıme gecın benceaynen sıfır aldığından beri aynı az çıkıyor.. temizlemeyi denicez.
Ayarlar aynı mı, dolby açık mı veya ekolayzır ayarlarısıfır tlf aldınız ve sesı az cıkıyorsa aldıgınız yerle bır ıletısıme gecın bence
sene 2023 redmi note 10 pro aldım 2 güne elimde olacakk bende note 6 pro dan sonra olmaz diyordum ama aldımRedmi note 6 prodan sonra bi daha redmi cihaz almam diyodum ama bu model baya içime sindi mükemmel cihaz olmuş eksik bulamadım 279 dolar fiyatada işlemciye laf edilmez bence.
Beni tav etti bu cihaz geldiği gibi alabilirim.
Forumu hala arada takip ediyordum ve xiaomi güncel cihazlarında bile yazılımsal sorunlarını ve kamera yazılımını düzeltmemiş ne yazikki.sene 2023 redmi note 10 pro aldım 2 güne elimde olacakk bende note 6 pro dan sonra olmaz diyordum ama aldım
Hocam sizin gibi düşünüyorum. Redmi note 6 pro'dan buna geçtim 2 sene önce. Tamam iyi hoş ama xiaomi bir süre sonra yapılan güncelleme, malzeme kalitesinden vb sebeplerden kendinden soğutuyor resmen. Güzel bir cihaz ama artık xiaomi ve redmi f/p cihazları değil. Hatta verilen paraya yazık dedirten cihazlar yapıyor. Samsung veya iphone harici cihaz alınmaz artık.Forumu hala arada takip ediyordum ve xiaomi güncel cihazlarında bile yazılımsal sorunlarını ve kamera yazılımını düzeltmemiş ne yazikki.
Xiaomi marka cihaz asla almam artık 1-2 hafta içinde yeni telefon alacağım aklımdaki modeller realme gt2 - galaxy a54 - honor 70 bu 3 arasında bir seçim yapacağım.
Kayıtsız alırsanız hala f/pHocam sizin gibi düşünüyorum. Redmi note 6 pro'dan buna geçtim 2 sene önce. Tamam iyi hoş ama xiaomi bir süre sonra yapılan güncelleme, malzeme kalitesinden vb sebeplerden kendinden soğutuyor resmen. Güzel bir cihaz ama artık xiaomi ve redmi f/p cihazları değil. Hatta verilen paraya yazık dedirten cihazlar yapıyor. Samsung veya iphone harici cihaz alınmaz artık.