Ana Başlık Redmi Note 10 Pro [Global] Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Troublesome, Garantili Xiaomi alınmaz.
İyi de Stoya hocam redmi note 10 pro serisine nasıl ulaşabileceğiz? Bende o işin içinden çıkamadım. Samsung s20fe alacağım dedik oda cayır cayır yanıyormuş.. Yani ne yapayım şimdi ben amoled tarafında elim ayağım bağlı gidip tlc mi alayım 😃
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eşime dedim mi note 10 lite alayım dedim. Edge ekran istemiyorum ben çok düşürüyorum dedi ki keza öyle. Ne yapacağız bilmiyorum. Redmi note 10s de işlemcisinden dolayı alamadım.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Troublesome, Amoled ekran kırılırsa bir telefon parası daha verirsiniz ekran için :D

Dediğim modeli alın,kafanızda cebinizde rahat etsin...

Elinizi çabuk tutun dolar uçuşta....

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Troublesome, Amoled ekran kırılırsa bir telefon parası daha verirsiniz ekran için :D

Dediğim modeli alın,kafanızda cebinizde rahat etsin...

Elinizi çabuk tutun dolar uçuşta....
Hocam bir yerinde durmuyor ki zaten. 3800 civarı olan cihaz 6 ay sonra 4500 olmuş.
Öneriniz için teşekkür ederim..

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
İyi de Stoya hocam redmi note 10 pro serisine nasıl ulaşabileceğiz? Bende o işin içinden çıkamadım. Samsung s20fe alacağım dedik oda cayır cayır yanıyormuş.. Yani ne yapayım şimdi ben amoled tarafında elim ayağım bağlı gidip tlc mi alayım 😃
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eşime dedim mi note 10 lite alayım dedim. Edge ekran istemiyorum ben çok düşürüyorum dedi ki keza öyle. Ne yapacağız bilmiyorum. Redmi note 10s de işlemcisinden dolayı alamadım.
Realme Modellerine bakabilirsiniz Orta segment cihazlarında bile Super Amoled Ve Ekranda Parmak izi var Arayüzüde Çok iyi

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Realme Modellerine bakabilirsiniz Orta segment cihazlarında bile Super Amoled Ve Ekranda Parmak izi var Arayüzüde Çok iyi
Hocam realme 8 pro düşündüm. Fakat, 7 ile arasında hiç bir fark yok hatta çok eksiği olduğu için, hem ön kamera, stereo hoparlör eksileri fiyat performans açısından makul gelmedi. Sanırım redmi note 10 pro alacağım. Global seçeneği olmuş olsaydı global alırdım. Realme 7 yada pro düşünülebilir o da güncel değil.. Oppo reno 4 pro - Samsung s 20 fe (snapdragon) arasında gidip geldim. Samsung işlemci olarak mükemmel fakat ısınma problemi ve yük gerektiren işlemlerde işlemciyi tam verimli bir şekilde kullanamıyor. Klasik Samsung sorunlarını bildiğim için doğrudan eledim. Oppo reno 4 pro, işlemci tarafında üzüyor. Seve seve de olmasa, 4500 fiyat bandında en makul, redmi note 10 pro olarak gözüme çarpıyor. Bence bu telefonun ederi, 3900 ü geçmemeli ama gel görelim ki, kur farkı, satış politikası derken aldıracaklar bize.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Hocam realme 8 pro düşündüm. Fakat, 7 ile arasında hiç bir fark yok hatta çok eksiği olduğu için, hem ön kamera, stereo hoparlör eksileri fiyat performans açısından makul gelmedi. Sanırım redmi note 10 pro alacağım. Global seçeneği olmuş olsaydı global alırdım. Realme 7 yada pro düşünülebilir o da güncel değil.. Oppo reno 4 pro - Samsung s 20 fe (snapdragon) arasında gidip geldim. Samsung işlemci olarak mükemmel fakat ısınma problemi ve yük gerektiren işlemlerde işlemciyi tam verimli bir şekilde kullanamıyor. Klasik Samsung sorunlarını bildiğim için doğrudan eledim. Oppo reno 4 pro, işlemci tarafında üzüyor. Seve seve de olmasa, 4500 fiyat bandında en makul, redmi note 10 pro olarak gözüme çarpıyor. Bence bu telefonun ederi, 3900 ü geçmemeli ama gel görelim ki, kur farkı, satış politikası derken aldıracaklar bize.
Doğru hocam haklısınız. Redmi Note 10 pro kullanıyorum cihazdan genel olarak memnunum ama Miui rom seçenekleri çok az var olanlarıda İyi değil

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Doğru hocam haklısınız. Redmi Note 10 pro kullanıyorum cihazdan genel olarak memnunum ama Miui rom seçenekleri çok az var olanlarıda İyi değil
Eşime alacağım hocam. Onun için araştırıyorum bende note 10 lite var. Rom ile işi zaten olmaz bizim gibi :) teşekkür ederim..

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Arkadaşlar merhabalar. Bu ürünü hepsiburada üzerinden satın aldım. Daha kurulum esnasında miui 12 yazısı kaldı ekranda sonra gitti test yaptım, hayalet ekran geliyor sonra bir müddet sonra gidiyor. Bildiğiniz hayalet ekran. Ne yapayım ürünü iade edeyim mi? Yada tüm redmi note 10 pro cihazlar böyle mi? Özellikle Stoya hocam beni görürse çok memnun olurum.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Troublesome, Ben seni daha önce gördüm iyi olmuş sana :) Hemen iade edeceksin tabi ki,geçmiş olsun...

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Troublesome, Ben seni daha önce gördüm iyi olmuş sana :) Hemen iade edeceksin tabi ki,geçmiş olsun...
Söyledim be hocam istemedi 😃
Hemen gidiyor hayalet ekran ama neden böyle birşey olmuş olabilir daha kurulum esnasında hocam? Gerçi gelecek olan telefon da muamma..

Üst Alt