- Adım
- Kayra
- Cihazım
- Redmi Note8 Pro
- Meslek
- Bil.Tek.
- Konular
- 7
Kesinlikle...Note 8 i Satmanın Zamanı Geldi 2 Ay İçersinde Fiyatlar uygun Gelirse Geçebilirim
Kesinlikle...Note 8 i Satmanın Zamanı Geldi 2 Ay İçersinde Fiyatlar uygun Gelirse Geçebilirim
Note 8 gitti şu an emekli note 5 kullanmaktayım Redmi K40 Global adı her neyse ona Kumbara birktirmeye başladımKesinlikle...
telefon rootlu ise sizin çözüm kolay sensör işini hallederiz kolay iş.128gb mi note 10lite satılıp, yerime redmi note 10pro alınır mı. Kağıt üstünde özellikleri çok yakın gözüküyor. Note 10lite dan tek şikayetim konum sensörünün arızalı olması, telefon görüşmesi yaparken abuk subuk tuşlara basıyorum maalesef.
Güzel telefon. Fiyat olarak 3000-3400 bandında gelirse piyasayı sallayabilir .Büyük ihtimal Xiaomi poco x3 Pro ile aynı fiyatlarda olur biri daha iyi işlemci biri daha iyi ekran. Xiaomi gene kafaları karıştıracak.TL olarak ne kadar olur sizce?
Telefonum rootlu değil, orijinal Türkiye garantili, root yapmamda sakınca olur mu. Birde root yapınca telefonumda güvenlik ile ilgili sıkıntılar oluşur mutelefon rootlu ise sizin çözüm kolay sensör işini hallederiz kolay iş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güzel telefon. Fiyat olarak 3000-3400 bandında gelirse piyasayı sallayabilir .Büyük ihtimal Xiaomi poco x3 Pro ile aynı fiyatlarda olur biri daha iyi işlemci biri daha iyi ekran. Xiaomi gene kafaları karıştıracak.
Ben hayatta rotsuz telefon kullanmam benim açımdam rotsuz telefon tek kanatla uçan bir uçaktır. Güvenlik açısından şimdiye kadar herhangi bir proplem de görmedim.Telefonum rootlu değil, orijinal Türkiye garantili, root yapmamda sakınca olur mu. Birde root yapınca telefonumda güvenlik ile ilgili sıkıntılar oluşur mu
Ben hayatta rotsuz telefon kullanmam benim açımdam rotsuz telefon tek kanatla uçan bir uçaktır. Güvenlik açısından şimdiye kadar herhangi bir proplem de görmedim.