Ana Başlık Redmi Note 10 Pro [Global] Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

sunAndMoon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
helen
Cihazım
mi 10t
Konular
0
resmen heyecanla cikmasini bekliyorum. 25 mart ne zaman gelecek?

ilica1407

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
8
Hocam Mi Note 10 Lite kullanıyorum valla benim aklımı çeldi bu cihaz. Haziran'da almıştım Mi Note 10 Lite'ı ama şuan buna geçmek nedense çok cazip geliyor. Sizce yazılımsal vs anlamında Redmi cihaz yerine Mi cihazda mı kalmak daha mantıklıdır?

Moody35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Samsung m30s
Konular
1
128gb mi note 10lite satılıp, yerime redmi note 10pro alınır mı. Kağıt üstünde özellikleri çok yakın gözüküyor. Note 10lite dan tek şikayetim konum sensörünün arızalı olması, telefon görüşmesi yaparken abuk subuk tuşlara basıyorum maalesef.

nihaterim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
nihat
Cihazım
RN3-6pro-5Splus
Konular
3
128gb mi note 10lite satılıp, yerime redmi note 10pro alınır mı. Kağıt üstünde özellikleri çok yakın gözüküyor. Note 10lite dan tek şikayetim konum sensörünün arızalı olması, telefon görüşmesi yaparken abuk subuk tuşlara basıyorum maalesef.
telefon rootlu ise sizin çözüm kolay sensör işini hallederiz kolay iş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TL olarak ne kadar olur sizce?
Güzel telefon. Fiyat olarak 3000-3400 bandında gelirse piyasayı sallayabilir .Büyük ihtimal Xiaomi poco x3 Pro ile aynı fiyatlarda olur biri daha iyi işlemci biri daha iyi ekran. Xiaomi gene kafaları karıştıracak.

Moody35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal
Cihazım
Samsung m30s
Konular
1
telefon rootlu ise sizin çözüm kolay sensör işini hallederiz kolay iş.

Güzel telefon. Fiyat olarak 3000-3400 bandında gelirse piyasayı sallayabilir .Büyük ihtimal Xiaomi poco x3 Pro ile aynı fiyatlarda olur biri daha iyi işlemci biri daha iyi ekran. Xiaomi gene kafaları karıştıracak.
Telefonum rootlu değil, orijinal Türkiye garantili, root yapmamda sakınca olur mu. Birde root yapınca telefonumda güvenlik ile ilgili sıkıntılar oluşur mu

nihaterim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
nihat
Cihazım
RN3-6pro-5Splus
Konular
3
Telefonum rootlu değil, orijinal Türkiye garantili, root yapmamda sakınca olur mu. Birde root yapınca telefonumda güvenlik ile ilgili sıkıntılar oluşur mu
Ben hayatta rotsuz telefon kullanmam benim açımdam rotsuz telefon tek kanatla uçan bir uçaktır. Güvenlik açısından şimdiye kadar herhangi bir proplem de görmedim.

Ben hayatta rotsuz telefon kullanmam benim açımdam rotsuz telefon tek kanatla uçan bir uçaktır. Güvenlik açısından şimdiye kadar herhangi bir proplem de görmedim.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
buraya bir bakın rotsuz da çözümleri var

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
Fiyatlar açıklandı... 8/128 4.000 lira...

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
25.03.2021 yani bugün 15:00'te Türkiye'de resmi olarak tanıtıldı. 6/128 versiyonu 3799₺, 8/128 versiyonu ise 3999₺ olarak söylendi. Büyük ihtimalle birkaç gün böyle gider sonra 4000₺ bandı üzerine çıkar... 1 ay sonrasında bu fiyata çok satamayıp tahminimce indirimler ile 6/128 olanı 3499₺ 8/128 olanı ise 3799₺ civarına düşer. Cihaza gelecek olursak bence poco x3ten en büyük artısı amoled ekranı ve kamera sensörü olmuş. Ciddi ciddi geçmeyi düşünüyorum. Bu fiyat bandında bu özellikleri bulmak çok zor çünkü...

Üst Alt