- Adım
- Mi Max 2
- Cihazım
- xianomi
- Konular
- 5
Peki hocamTelegramdan aldım şimdi backupları yükleyecem akşama yazarım.
Peki hocamTelegramdan aldım şimdi backupları yükleyecem akşama yazarım.
Sıkıldım telefondan hocam. Bootloader kilidini bile kapattım İstesem de miui arama kullanamam.Döndünüz demek Global romda Miui Arama Mesajı Kullanmak istermisiniz
Tr ise 12.5.6 yok bahsettiğiniz global rom da12.5.1 tr kararlı sürümdeyim telefonun güncelleyicisi üzerinden 12.5.6 ya güncelleyebilirmiyim ?
Bende çok sıkıldım Bütçe olsaydı hiç düşünmez başka cihaza geçerdimSıkıldım telefondan hocam. Bootloader kilidini bile kapattım İstesem de miui arama kullanamam.
Sıkılmak değil de adam akıllı rom çıkmıyor yapmıyorlar çin sürümü olsaydı keşkeBende çok sıkıldım Bütçe olsaydı hiç düşünmez başka cihaza geçerdim
Yeni sürüm geldi Pilot
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Tr sürümden globale bl kilidi açmadan geçmenin bi yolu yokmu acaba?Yeni sürüm geldi Pilot
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirYeni: Yeni parmak izi seçenekleri
Düzeltme: Şarj animasyonu görüntülendiğinde bellek kullanımı sorunları
Düzeltme: Yüz ile kilit açma ve Parmak İzi ile kilit açmanın aynı anda kullanılması bazı durumlarda çökmelere neden oldu
Düzeltme: Sonlandırılmış bir aramadan sonra kilit ekranı bildirimleri kayboldu
Düzeltme: Süper duvar kağıtları ve temalar birleştirildiğinde kilit ekranı öğeleri görüntülenmiyordu
[Durum çubuğu, Bildirim gölgesi]
Optimizasyon: Bildirim gölgesi için üçüncü taraf tema uyumluluğu
Optimizasyon: Bildirimler için karanlık mod ayarlamaları
Düzeltme: Uygulama kilidi kullanıldığında bildirimler düzgün görüntülenmiyordu
Düzeltme: Daha temiz animasyonlar düzgün görüntülenemedi
Düzeltme: Bazı durumlarda bildirim gölgesi açılamadı
Düzeltme: Cevapsız aramalardan sonra izinlerle ilgili sorunlar
Düzeltme: Oyuncu kontrolleri her zaman Bildirim gölgesinde görüntülenmiyordu
Düzeltme: "Uyandırmak için kaldır" kullanıldığında bildirimler her zaman doğru görüntülenmiyordu
Düzeltme: Karanlık mod açıkken bildirimlerde düğmeler her zaman doğru görüntülenmiyordu
Bu cihazda yok maalesefTr sürümden globale bl kilidi açmadan geçmenin bi yolu yokmu acaba?
M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Test yani hocam tam stabil olmuyorPilot sürüm ne demek hocam