- Adım
- Lucas
- Cihazım
- Redmi Note 10 P
- Konular
- 17
Global rom
Döndünüz demek Global romda Miui Arama Mesajı Kullanmak istermisinizGlobal rom
Endonezya rom da hiç lag sorunu yaşamadım. Gayet sorunsuzduDoğrudur. Ama lag sorunu vardı. Ve batarya performansı hiç hoşuma gitmemişti
Mümkün mü böyle birşey hocamDöndünüz demek Global romda Miui Arama Mesajı Kullanmak istermisiniz
Tabiki mümkün hocamEndonezya rom da hiç lag sorunu yaşamadım. Gayet sorunsuzdu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mümkün mü böyle birşey hocam
Çok araştırdım global romda MIUI arama ve mesajlaşma uygulamasını yüklemek için ama modül vs bulamadımTabiki mümkün hocam
Link bırakırım birazdanÇok araştırdım global romda MIUI arama ve mesajlaşma uygulamasını yüklemek için ama modül vs bulamadım
Teşekkürler hocamLink bırakırım birazdan
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsitesine üye olmadan indiremezsiniz Üye olun indirin Ve Kurun hocam
Rica ederim Hocam bende Şimdi Modlanmış Miui 12.5.3 Endo Romunu kuruyorum bakalım nasıl.Teşekkürler hocam
Deneyin hocam deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. videosu falan varsa paylaşabilir misiniz ya da konusu vsRica ederim Hocam bende Şimdi Modlanmış Miui 12.5.3 Endo Romunu kuruyorum bakalım nasıl.
Telegramdan aldım şimdi backupları yükleyecem akşama yazarım.Deneyin hocam deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. videosu falan varsa paylaşabilir misiniz ya da konusu vs