- Adım
- ikon
- Cihazım
- xpr
- Konular
- 205
Tam açıklayabilir misiniz,herkes yükleyebilir mi?Aşagıda verdiğim scripti kullanın bu cihaza da ki sorunların büyük bir çoğunluğu bu script sayesinde çözülebiliyor.
Miui romda hiç bir işe yaramıyor Şifrelemeyi devre dışı bırakmıyor Aosp Romlarda çalışıyor sadece. Ve verdiğiniz dosya Twrp deki şifrelemeyi kaldırmaktan başka hiç bir işe yaramıyor.Aşagıda verdiğim scripti kullanın bu cihaza da ki sorunların büyük bir çoğunluğu bu script sayesinde çözülebiliyor.
Miui romda hiç bir işe yaramıyor Şifrelemeyi devre dışı bırakmıyor Aosp Romlarda çalışıyor sadece. Ve verdiğiniz dosya Twrp deki şifrelemeyi kaldırmaktan başka hiç bir işe yaramıyor.
Ustam bunlar ne işe yarıyor biraz bilgi verir misinizAşagıdaki scriptler RN 10 Pro için işinize yarayacağını düşünüyorum.
Dediğim gibi Aosp romda işe yarıyor Hocam. Miui de şimdilik stabil twrp çıkana kadar şifrelemeyi kaldırmıyor taki geliştirici kendisi kaldırana kadarAşagıdaki scriptler RN 10 Pro için işinize yarayacağını düşünüyorum.
Dediğim gibi Aosp romda işe yarıyor Hocam. Miui de şimdilik stabil twrp çıkana kadar şifrelemeyi kaldırmıyor taki geliştirici kendisi kaldırana kadar
Hint cihazında Nfc kullanamazsınız donanımsal olarak Nfc yok. Ek olarak cihazınız 64 mp ise magiskten fixini kurmanız lazım yoksa mavi yeşil ekran hataları alırsınız.
Buyrun hocamhocam bu vendor dosyasını nereden bulacağız cihazım 64MP olan versiyonu fasboot ile son sürümü kurdum. imei atılmıi cihaz.
Buyrun hocam
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir