Soru Redmi Note 10 Pro Aosp rom önerisi

Berra Şevval Korkut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berra Şevval
Cihazım
Rn10 pro
Konular
26
Endonezya'da hiç bir sorun yok
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Buradaki ayarları yapın
Sekronizasyonu kapatın
Yazdırmayı kapatın 1,5 gün gider
120hz ekran hızında 1 gün rahat gidiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buradaki ayarları yapın
Sekronizasyonu kapatın
Bellek uzantısı 2 GB de olsun
5e alırsanız yakınlık sensör sorunu oluyor

Hibozsoy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi note 10
Konular
3
Buradaki ayarları yapın
Sekronizasyonu kapatın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bellek uzantısı 2 GB de olsun
5e alırsanız yakınlık sensör sorunu oluyor
Endonezya'nın hangi sürümünü kullanıyorsunuz?

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Hiç bir AOSP rom ses kalitesi olarak MIUI romlar gibi değil hocam. Boşuna aramayın :)

Hibozsoy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi note 10
Konular
3
Hiç bir AOSP rom ses kalitesi olarak MIUI romlar gibi değil hocam. Boşuna aramayın :)
Hocam en son sizin kullandığınız Mi eu stock China edition romunu kullanıyordum. Dün telefonu elime bir aldım telefon yanıyordu resmen şarjı çok düşmüştü ve hiçbir uygulamayı açmaya izin vermedi telefon ısındığı için. Format attım mecburen. Kaç tane MIUI rom kurdum bu telefona bir tanesi bile stabil değil. Bakalım Hyperos bunun altından kalkabilecek mi?

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Hocam en son sizin kullandığınız Mi eu stock China edition romunu kullanıyordum. Dün telefonu elime bir aldım telefon yanıyordu resmen şarjı çok düşmüştü ve hiçbir uygulamayı açmaya izin vermedi telefon ısındığı için. Format attım mecburen. Kaç tane MIUI rom kurdum bu telefona bir tanesi bile stabil değil. Bakalım Hyperos bunun altından kalkabilecek mi?
İlginç bir durum hocam ben hala kullanıyorum o romu :) Rootlu uygulama ya da modül kullanıyor musunuz?
HyperOS bekleneni verir umarım.

Hibozsoy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi note 10
Konular
3
İlginç bir durum hocam ben hala kullanıyorum o romu :) Rootlu uygulama ya da modül kullanıyor musunuz?
HyperOS bekleneni verir umarım.
Hocam bir tek SafetyNet fix modülünü kullanıyorum banka uygulamalarında root hatası vermemesi için. Umarım Hyperos stabil bir android olurda en azından stabil bir cihaz kullanırız. :) Aosp romlar cihazın sunduğu özellikleri tam anlamıyla kullanamıyor malesef. Yoksa aosp kullanırdım. Crdroid kullandım 9.9 sürümünü 10 saat ekran süresi aldım rahat bir şekilde.

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Hocam bir tek SafetyNet fix modülünü kullanıyorum banka uygulamalarında root hatası vermemesi için. Umarım Hyperos stabil bir android olurda en azından stabil bir cihaz kullanırız. :) Aosp romlar cihazın sunduğu özellikleri tam anlamıyla kullanamıyor malesef. Yoksa aosp kullanırdım. Crdroid kullandım 9.9 sürümünü 10 saat ekran süresi aldım rahat bir şekilde.
Her yeni MIUI güncellemesinde aynı beklentilere giriyoruz ama genelde beklentiyi karşılamıyor maalesef :D
Magisk yerine kernelsu kullanın bence.

Tekandroid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
RedmiNote4
Konular
0
Biraz geç oldu belki ama magisk uygulaması içinde reddetmeye zorla diye bir seçenek var, onu açıp root uyarısı veren uygulamayı seçip altındaki tüm şeyleri işaretleyip telefonu yeniden başlatınca robot uyarısı falan vermiyor yani seçilen uygulama için root u görünmez hale getiriyor safety fix ile falan uğraşmak istemez iseniz diye belirtmek istedim.

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Redmi Note 10 Pro için Aosp rom arıyorum. Crdroid ve lineage os yükledim ama ikisinde de düşük ses problemi vardı. Cihazın Hoparlöründen MIUI romlara göre daha az ses çıkıyor. MIUI romu kullanmak isterdim ama MIUI 14 ile beraber çok fazla pil harcıyor. Normal şartlarda 8-9 saat ekran süresi alırken şimdi 5-6 saati zor görüyor. Var mı önerisi olan?
Redmi Note 10 Pro Güncel Custom Rom Arşivi (Sweet - Sweetin)

Android 11 Unofficial

MIUI Pulse 12.5.8 Basic Version Android 11(R) Teşekkürler Lucas.Rintaro
Teşekkürler Merdanov

Android 11 Official

Android 12 Unofficial

Android 12 Official

KAYNAK: XDA Developers
Seç beğen alın hocam:)
Murad Ali
Hocamın konusudur

Üst Alt