Soru Redmi Note 10 Pro Aosp rom önerisi

Hibozsoy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi note 10
Konular
3
Redmi Note 10 Pro için Aosp rom arıyorum. Crdroid ve lineage os yükledim ama ikisinde de düşük ses problemi vardı. Cihazın Hoparlöründen MIUI romlara göre daha az ses çıkıyor. MIUI romu kullanmak isterdim ama MIUI 14 ile beraber çok fazla pil harcıyor. Normal şartlarda 8-9 saat ekran süresi alırken şimdi 5-6 saati zor görüyor. Var mı önerisi olan?

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Öneri yapmıyim ama madem denemelerle yüklemeler yapıyorsun şunlarıda deneyebilirsin.
DerpFest, SuperiorOs, VoltageOs, ColtOs, Aosp14, Arrow, CalyxOs, Alpha, AwakenOs, PixelExperience, PixelOs, CherishOs, Havoc

Hibozsoy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi note 10
Konular
3
Öneri yapmıyim ama madem denemelerle yüklemeler yapıyorsun şunlarıda deneyebilirsin.
DerpFest, SuperiorOs, VoltageOs, ColtOs, Aosp14, Arrow, CalyxOs, Alpha, AwakenOs, PixelExperience, PixelOs, CherishOs, Havoc
Siz hangi romu kullanıyorsunuz hocam?

birGaripYolcu

Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Siz hangi romu kullanıyorsunuz hocam?
Rom seçip kullanma işi isteğe dayalı olan bişey performans, pil, gösteriş vb
Sen ekran ışığından dolayı rom arıyorsun kendine, bana sorarsan senin aosp yerine miui kullanman gerekir.
Miui eu, endo, hindo, global, eea, tr gii benzer ama farklı zevklere dayalı romlar

Hibozsoy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi note 10
Konular
3
Rom seçip kullanma işi isteğe dayalı olan bişey performans, pil, gösteriş vb
Sen ekran ışığından dolayı rom arıyorsun kendine, bana sorarsan senin aosp yerine miui kullanman gerekir.
Miui eu, endo, hindo, global, eea, tr gii benzer ama farklı zevklere dayalı romlar
Hayır hocam ben ekran ışığından dolayı rom aramıyorum. MIUI romunda şarj hızlı gidiyor. O yüzden aosp rom yükledim ama aosp romlarda hoparlörden çıkan ses düşük. Pil tüketimi iyi olan ayrıca bu ses problemi olmayan rom arıyorum. MIUI rom olsada olur yani şarj hızlı bitmesin yeter

birGaripYolcu

Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Hayır hocam ben ekran ışığından dolayı rom aramıyorum. MIUI romunda şarj hızlı gidiyor. O yüzden aosp rom yükledim ama aosp romlarda hoparlörden çıkan ses düşük. Pil tüketimi iyi olan ayrıca bu ses problemi olmayan rom arıyorum. MIUI rom olsada olur yani şarj hızlı bitmesin yeter
endonezya

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5
Ses probleminiz varsa dolby dahili olan romlara bakacaksınız. Mesela LineageOS by Pulkit veya şu an piyasadaki pek çok romda dolby atmos desteği var. Veya Viper4AndroidFX modülleri ile MIUI'a yakın deneyim elde edebilirsiniz ancak AOSP'lerde çoğu zaman ses anlamında MIUI deneyimi elde edemezsiniz.

Hibozsoy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi note 10
Konular
3
Ses probleminiz varsa dolby dahili olan romlara bakacaksınız. Mesela LineageOS by Pulkit veya şu an piyasadaki pek çok romda dolby atmos desteği var. Veya Viper4AndroidFX modülleri ile MIUI'a yakın deneyim elde edebilirsiniz ancak AOSP'lerde çoğu zaman ses anlamında MIUI deneyimi elde edemezsiniz.
Evet hocam Dolby atmos aosp romlarda vardı ama ona rağmen ses düşüktü. Viperfx kullandım ondan da verim alamadım. Şarjı iyi giden MIUI rom var mı peki bildiğiniz veya kullandığınız?

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5
Evet hocam Dolby atmos aosp romlarda vardı ama ona rağmen ses düşüktü. Viperfx kullandım ondan da verim alamadım. Şarjı iyi giden MIUI rom var mı peki bildiğiniz veya kullandığınız?
Ben şu an EU 12.5.9 kullanıyorum memnunum.

Üst Alt