- Adım
- Eren
- Cihazım
- Poco X3 GT
- Konular
- 8
Hocam keyfin hangisini istiyor ise onu al ne demek?kardeş git keyfin hangisin istiyorsa onu al ben onplus 5t kulanıcısıydım cihazım arızalandı , oneplus 8t-8 pro ikisinden birini alacaktım vaz gectim redmi not 10 pro aldım6-128 ki o cihazlar amiral gemisi ama teknoloji hızla gelişiyor maliyetler artıyor fiyatlar artıyor , arıza yapıncada direk çöp. onun için akıl veren çok olur sen bütcene göre hareket et....doğru kararı kendin ver.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
global romda o sorun düzeldi..
Buraya konu açmasının sebebi keyfinin hangisini istediğini bilmemesi falan değil ki. İnsanlar sunulan cihazların artılarını, eksilerini ve o fiyata alınacak alternatifler ile karşılaştırmasını yapacak kişi de bu cihazın bunu daha iyi bu cihazın şunu daha iyi bu benim için daha yakın diyerek seçimini yapacak.
yoksa gidip o fiyata gm21 plus (mediatek helio g35) bile alabilir, memnun kalır mı? Yani amacı telefonun açılması ise kalır.
Kimse keyfine karışmıyor arkadaşın insanlar alternatif sunuyor ya da deneyimlerini aktarıyor bunları dinleme keyfin ne istiyor ise al demek doğru bir tabir değil diye düşünüyorum