Soru Redmi Note 10 Pro Almalı Mıyım?

micropod

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sarper
Cihazım
yok
Konular
7
Mi note 10 yurt dışı aldım. tr de 5000 kusur iken 3300e aldım. Kaydını daha yaptırmadım hiç sorun da değil benim için.

sipahiysn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
47
Mi note 10 yurt dışı aldım. tr de 5000 kusur iken 3300e aldım. Kaydını daha yaptırmadım hiç sorun da değil benim için.
Kayıt yaptırmayınca belli süre sonra hat kapanmıyor mu?

Ayrıca hangi siteden aldınız

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Kayıt yaptırmayınca belli süre sonra hat kapanmıyor mu?

Ayrıca hangi siteden aldınız
Yurtdışından getiren satıcılar var. Site üzerinden satılmıyor. Facebook'ta Xiaomi telefon satış grupları var. Güvenilir satıcılar var o gruplarda. Veya ilinizde telefoncularda satanlar vardır.

Yurtdışı cihazlar için yurtdışına çıkmıyoruz veya çıkan bir tanıdığımız olması da gerekmiyor. Getirenler var zaten. :)

IMEI tamiri yapılıyor stok IMEI karalisteye alınınca. Redmi Note 10 serisinde IMEI tamiri için engel olan bir durum var şu an ama genellikle tüm Xiaomi cihazlara IMEI tamiri yapılabiliyor. Satan yer/kişi genelde bu işlemi de yapıyor.

Garantisiz alacaksanız iyice araştırın. Cihazın global olmasına dikkat edin (yazılımın değil, cihazın kendisinin).

Garantili istiyorsanız Poco X3 Pro da düşünebilirsiniz.

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Hayır tabi ki de ama yurtdışından alındığında çok uçuk fiyat farkları olmuyor diye biliyorum. Örneğin siz söyleyin redmi note 10 pro alsam her şey dahil kaç tl olacak.
Redmi note 10 1700
Redmi note 10 pro 2500 lira falan.
Bu iki cihaz özelinde bunların daha imei kayıt yöntemi çıkmadı.Rsa kilidi var diye çıkmayacağı da söyleniyor.
Mesela 2100 lira civarına Poco X3 alabilirsiniz.

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Bir iki kelam da ben edeyim, redmi note 10 pro dxomark kamera puanı açıklandı ve çok yüksek bir puan aldı fotoğrafta bakabilirsiniz, kendi standartlarında ki telefonları eziyor resmen mi10t'den daha yüksek puanda hemde farkla, a52 4g puanı daha açıklanmamış ben onu merak ediyorum, açıklanmasını bekle bir bak bakalım hangi kamera daha iyi? YouTube a da bak derim ama siz bilirsiniz,bir de kronik sorunları var mı cihazların bir araştır bu iki telefonu hani, canınızı sıkacak problemi var ise diğer modele yönelebilirsiniz... Vesselam..

sipahiysn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
47
Arkadaşlar kararlıyım yurtdışından alma riskine girmek istemiyorum kafam rahat olsun. 4000 liraya alınacak bundan mantıklı bir seçim varsa söyleyin lütfen.

Ekran deseniz muhteşem, batarya iyi, kamera iyi deniliyor. Gcam yükleyince daha iyi olur diye düşünüyorum. İşlemci deseniz oyun oynamıyorum çok yüksek olmasına gerek yok. Ram 8 gb. Yani varsa söylerseniz sevinirim.

Spontini

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Poco X3 Pro 8GB
Konular
16
Poco F3 inceleyebilirsin

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Kardeşim a52 yada redmi note 10 pro o meblağa en kralı bu ikisi başkada yok, oyunda oynamıyorsunuz madem, redmi note 10 pro kronik sorunları var mı yok mu? Güncelleme ile giderildi mi bunları öğrenebilirsiniz, a52 4g'nin dxomark kamera puanını bekliyorum bende... YouTube dan araştır hangisinin kamerası daha önde diye size tavsiyem..

Son düzenleme:

sipahiysn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
47
Yorumlar için çok teşekkürler. Sanırım A52 ile 10 pro arasında kalacağım umarım seçimim hayırlı bir sonuç olur. Genel olarak diğer arkadaşlar ne düşünüyor? Benim için önemli şeyler telefonda

Fotoğraf çekim kalitesi
Ekran kalitesi
Batarya
Hız

Oyun oynamıyorum dediğim gibi.

Kimi yerlerde A52 kamerası daha iyi deniliyor. Redmi note 10 pro GCAM vs A52 diyeyim o zaman sizce hangisi daha iyidir.

apokoc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdullah
Cihazım
RN10 Pro
Konular
6
Yorumlar için çok teşekkürler. Sanırım A52 ile 10 pro arasında kalacağım umarım seçimim hayırlı bir sonuç olur. Genel olarak diğer arkadaşlar ne düşünüyor? Benim için önemli şeyler telefonda

Fotoğraf çekim kalitesi
Ekran kalitesi
Batarya
Hız

Oyun oynamıyorum dediğim gibi.

Kimi yerlerde A52 kamerası daha iyi deniliyor. Redmi note 10 pro GCAM vs A52 diyeyim o zaman sizce hangisi daha iyidir.
Hocam garantili redmi note 10 pro 8gb kullanıyorum daha önceki cihazım mi 8 di sana şukadarını söyleyim bu fiyat segmentinde garantili cihaz almak istiyorsan ve senin için ekran kamera ve pil önemliyse öncelikli olarak alabileceğin en iyi cihaz redmi note 10 pro bence düşünme bukadar aklımı bulandırma bende çok gittim geldim telefonlar arasında almadan önce poco x3 pro ile vs cok telefona baktım sonra bunu aldım kamera performansımda tatmin olursun hele makro kamerasını süpee makroyu kullan 2 çiçek böcek çek içine girip çok güzel görüntüler elde edersin. Ekranıda gayet yeterli düzeyde ekran parlaklığı güneş altında max 1200 nitelere kadar çıkabiliyor ki bu çok yüksek bir rakam yani ekranı görmek için güneş altında öyle gözünü kısman delan gerekmiyor. Batarya performansıda tatmin edici.

Üst Alt