- Adım
- sarper
- Cihazım
- yok
- Konular
- 7
Mi note 10 yurt dışı aldım. tr de 5000 kusur iken 3300e aldım. Kaydını daha yaptırmadım hiç sorun da değil benim için.
Kayıt yaptırmayınca belli süre sonra hat kapanmıyor mu?Mi note 10 yurt dışı aldım. tr de 5000 kusur iken 3300e aldım. Kaydını daha yaptırmadım hiç sorun da değil benim için.
Yurtdışından getiren satıcılar var. Site üzerinden satılmıyor. Facebook'ta Xiaomi telefon satış grupları var. Güvenilir satıcılar var o gruplarda. Veya ilinizde telefoncularda satanlar vardır.Kayıt yaptırmayınca belli süre sonra hat kapanmıyor mu?
Ayrıca hangi siteden aldınız
Redmi note 10 1700Hayır tabi ki de ama yurtdışından alındığında çok uçuk fiyat farkları olmuyor diye biliyorum. Örneğin siz söyleyin redmi note 10 pro alsam her şey dahil kaç tl olacak.
Hocam garantili redmi note 10 pro 8gb kullanıyorum daha önceki cihazım mi 8 di sana şukadarını söyleyim bu fiyat segmentinde garantili cihaz almak istiyorsan ve senin için ekran kamera ve pil önemliyse öncelikli olarak alabileceğin en iyi cihaz redmi note 10 pro bence düşünme bukadar aklımı bulandırma bende çok gittim geldim telefonlar arasında almadan önce poco x3 pro ile vs cok telefona baktım sonra bunu aldım kamera performansımda tatmin olursun hele makro kamerasını süpee makroyu kullan 2 çiçek böcek çek içine girip çok güzel görüntüler elde edersin. Ekranıda gayet yeterli düzeyde ekran parlaklığı güneş altında max 1200 nitelere kadar çıkabiliyor ki bu çok yüksek bir rakam yani ekranı görmek için güneş altında öyle gözünü kısman delan gerekmiyor. Batarya performansıda tatmin edici.Yorumlar için çok teşekkürler. Sanırım A52 ile 10 pro arasında kalacağım umarım seçimim hayırlı bir sonuç olur. Genel olarak diğer arkadaşlar ne düşünüyor? Benim için önemli şeyler telefonda
Fotoğraf çekim kalitesi
Ekran kalitesi
Batarya
Hız
Oyun oynamıyorum dediğim gibi.
Kimi yerlerde A52 kamerası daha iyi deniliyor. Redmi note 10 pro GCAM vs A52 diyeyim o zaman sizce hangisi daha iyidir.