- Adım
- Ersin
- Cihazım
- Mi 9t
- Konular
- 19
Ben telefonu abartıyorum sandım ama demek ki abartmıyorum bu arada son cümle çok iyi. Bi de dikkatimi çeken şey şu uygulama açarken çok hızlı açıyor. Yani o animasyonu diyorum. Dün baya Bi zorladım ilk ekran süresi 7.30 saat oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba herkese iyi forumlar..
Cihazin 3 gun once 4/64 modelini 1700 TL ye satin aldim. Ve 3 gundur kamera,ses,pil,performans vb isler icin extreme seviyede cihazi deneyimliyorum..
Daha onceki cihazim ise. Redmi Note 9S'di. Kiyasalamalarim + ve - yonlerini yorumlamam 9S uzerinden olacak.
Sanirim bu konuda olan herkes cihaz ozelliklerini biliyordur. O yuzden buna deginmeyecegim.
+ VE - YÖNLERİ
EKRAN PANELİ AMOLED OLDUGU İCİN.. İPS EKRANDAN RENK CANLİLİGİ VE GUNES ALTİNDA VERDİGİ PERFORMANS OLARAK DAHA ONDE. USTELİK DOKUNMA HASSASİYETİ DAHA İYİ.
İSLEMCİ İSE SD 712 VE 720G ARASİNA KONUMLANDİRİLMİS DURUMDA. BEN PUB-G OYNAMİYORUM. AMA; MLB VE WİLD RİFT' İ SUREKLİ GUN İCİNDE UZUNCA SURELER OYNUYORUM. USTELİK NOTE 9S İLE AYNİ AYARLARDA AYNİ PERFORMANSTA. BU YUZDEN 720G İLE ARASİNDA UCURUM VAR DİYEMİYORUM.
KAMERALAR İSE BENZER. AMA FARKLİLİKLAR YOK DEGİL. NOTE 10'NUN ON KAMERASİ SALT PC BAKİS ACİSİNDAN İSE ARKA KAMERANİN CEKTİGİ FOTOGRAFLARİN NETLİGİ VE RENK DOYGUNLUGU DAHA İYİ.
BATARYASİ 5000 MAH AMA NOTE 9S'DEN COK DAHA KOTU BİR PERFORMANS SAGLİYOR. FAKAT BEN BUNU MİUİ 12 YE BAGLİYORUM.
33W İLE 1 SAAT 15 DK DA FULL SARJ OLUYOR..
NOTE 9S MONO OLMASİNA RAGMEN YUKSEK SESLİ BİR HOPARLORE SAHİPTİ. AMA NOTE 10 DAHA BERRARK VE İYİ SES VERİYOR. MALUM STEREO VAR.
CİHAZİN HAT CEKİM KALİTESİ NOTE 10 DA BİR TİK DAHA İYİ.
Su anda alisamadigim tek sey ekran boyutu. Bana gore ufak. Bu kadar ufak olacagini hic tahmin etmemistin 6.4'un.
Evet plaka konusu su anlik yok. Ama dikkat ederseniz bu normal degil mi? Henuz cihaza TWRP-ROOT bile yok. Belki alan daha BOOTLOADER kilidini acmadi. BOX ile SERVER kaydi deseniz BİSMİLLAH. Cunku cihaz daha ayini doldurmadi. Umudunuzu kirmayin ve XDA'yi bekleyin.
Ayrica soylemek istiyorum. Sonunda XİAOMİ kor olmayacagimiz nit degeri yuksek bir panel kullanmis REDMİ serisinde.