- Adım
- Ersin
- Cihazım
- Mi 9t
- Konular
- 19
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aslında güzel cihaz ama kafama takılan şu amoled ekranlarda problem olması yani bu ekranı hangi üreticiden aldı acaba bileniniz varmı almayı düşünüyorum bilgi verebilirseniz ona göre heraket edecem
Var hocam cihazın maşallahi var bencede hemde kibar bir telefon her şeyiyle olmuş bu sefer beğendimResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Var hocam cihazın maşallahi var bencede hemde kibar bir telefon her şeyiyle olmuş bu sefer beğendim
Hocam bana göre Redmi note serisinin şuana kadar çıkan en iyi cihazı 9 serisi çok kaba ağır bu cihaz öyle değilBenim de şaşırdığım o zaten. Kameranın arkasında ultra premium yazısı var. Dediği kadar var gerçekten. Çoğunluk daha telefonu bile görmeden çok ağır demişkullanan biri olarak söylüyorum cooook hafif
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Müzik dinlemek çok keyifli. Hem hoparlör, hem kulaklıktan. Telefonun şu an için tek eksiği rom.
Hocam bana göre Redmi note serisinin şuana kadar çıkan en iyi cihazı 9 serisi çok kaba ağır bu cihaz öyle değil
Doğru diyorsunuz fiyat pahalı değil aslında özelliklere bakıldığında redmi almam diyordum ama bu 10 serisi baya ilgimi çekti pro'nun çıkmasını bekliyorum IMEI olarak alacağımXiaomi, Redmi yüzünden kötü imaj veriyordu. Özellikle ghost screen olayı. Bu note 10 serisi ile yanlıştan döndü. Yani orta seviye telefon yapacağım diye o kadar da isme zarar verecek şeyler yapmamak lazım. Hele o note 9 ne öyle. Tuğla gibi. Firmaların lcd panelden uzak durmaları ya de son derece kaliteli olanı kullanmaları lazım. Mesela LG sırf bu yüzden battı diyebilirim. Şu'su eksik bu'su eksik diyenler için söylüyorum. Herseyi tam olan cihazlar var. Yeter ki cebinizden haber verin
Şunu diyenler var. E fiyatı çok pahalı. Hayır değil. Pahalı olan şey Türkiye de ki vergiler ve doların yüksekliği. Bu ürün 290 dolar. Gerisini hesaplayın artık. Bugün Bi ilanda vergilerden arındırılmış halini gördüm. 1700 lira 64/4 olanı. Yani asgari ücretle çalışan biri 18 günde bu telefonu peşin alabilir. Ülkemizde biraz vicdan olsa.
Doğru diyorsunuz fiyat pahalı değil aslında özelliklere bakıldığında redmi almam diyordum ama bu 10 serisi baya ilgimi çekti pro'nun çıkmasını bekliyorum IMEI olarak alacağımXiaomi, Redmi yüzünden kötü imaj veriyordu. Özellikle ghost screen olayı. Bu note 10 serisi ile yanlıştan döndü. Yani orta seviye telefon yapacağım diye o kadar da isme zarar verecek şeyler yapmamak lazım. Hele o note 9 ne öyle. Tuğla gibi. Firmaların lcd panelden uzak durmaları ya de son derece kaliteli olanı kullanmaları lazım. Mesela LG sırf bu yüzden battı diyebilirim. Şu'su eksik bu'su eksik diyenler için söylüyorum. Herseyi tam olan cihazlar var. Yeter ki cebinizden haber verin
Şunu diyenler var. E fiyatı çok pahalı. Hayır değil. Pahalı olan şey Türkiye de ki vergiler ve doların yüksekliği. Bu ürün 290 dolar. Gerisini hesaplayın artık. Bugün Bi ilanda vergilerden arındırılmış halini gördüm. 1700 lira 64/4 olanı. Yani asgari ücretle çalışan biri 18 günde bu telefonu peşin alabilir. Ülkemizde biraz vicdan olsa.