Rehber Redmi Note 10 5G Çin Versiyonu

mustafayildizz1785

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mia3
Konular
0
Konuyu sadece bilgi vermek için açıyorum.
Rom atarken çok sıkıntı yaşayabilirsiniz cihaz bana global romla geldi Xiaomi uygulamaları için Endonezya romuna geçtim ondan sonra globale dönemedim. Öğrendimki Çin versiyonmuş. telefon brick oldu 2 gün boyunca açmaya uğraştım sonra kendi kendine edl moda girdi işlemciye bypass ile çıkarttım moddan herhangi bir şekilde fiziksel olarak işlem yapmadım telefona. Sonra tekrar Endonezya romu kurdum kullanmaya devam ediyorum şuan. Tavsiyem şudur ki
Bu telefonun çin versiyonundan uzak durun
hocam endonezya romunda türktelekom veya vodafon sorunsuz çalışıyormu ve türkçemidir

Ati04

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hami Atilla
Cihazım
redmi note10 5G
Konular
2
Rom atarken çok sıkıntı yaşayabilirsiniz cihaz bana global romla geldi Xiaomi uygulamaları için Endonezya romuna geçtim ondan sonra globale dönemedim. Öğrendimki Çin versiyonmuş. telefon brick oldu 2 gün boyunca açmaya uğraştım sonra kendi kendine edl moda girdi işlemciye bypass ile çıkarttım moddan herhangi bir şekilde fiziksel olarak işlem yapmadım telefona. Sonra tekrar Endonezya romu kurdum kullanmaya devam ediyorum şuan. Tavsiyem şudur ki
Merhaba hala kullanıyor musnuz ? Bende aldım da bilgi edinmek istiyorum .

adembeyazyuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
adem
Cihazım
Redmi 6
Konular
1
Bir şekilde bende bu telefona bulastim ve şu an wifi sürekli kopma sorunu yaşıyorum bir öneriniz olurmu acaba.

adembeyazyuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
adem
Cihazım
Redmi 6
Konular
1
Hangi rom var sizde?
Hocam
Hangi rom var sizde?
Hocam şu an başka bir rom yüklendi bi yere yaptırdım ama bu seferde MIUI guncellemesi var ve yapmaya korkuyorum tekrar başa dönerim diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam

Hocam şu an başka bir rom yüklendi bi yere yaptırdım ama bu seferde MIUI guncellemesi var ve yapmaya korkuyorum tekrar başa dönerim diye

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-09-09-08-15-56-018_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2022-09-09-08-15-56-018_com.android.settings.jpg
    254,2 KB · Görüntüleme: 62

scaniaman0102

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
genral mobil
Konular
15
Bu cihaz başta çıktığı zaman rom kurup sizin maceranızdan yaşadım bende. Sorun Aslında Çok basit ilk defa yaşayan biri için çok zor ve sıkıcı bir süreç. Çin Modelinde Direk Endonezya Kurdum cihaz açılmadı ve dm verity hatası verdi açılışta güç tuşuna bir kere basarsanız cihaz açılması lazım (bende açılmamıştı) sonra 4pda dan okudum ki Çin modelinde İlk önce Çin romu kurup sonra EAA avrupa romu ve en sonunda Endonezya ya geçiş sorunsuz Yapılabilir. Bende Aynısını yaptım sorunu öyle çözmüştüm. Çok problemli cihaz.
Hocam şuan bende de aynı cihaz var miui13.0.3 SKSINXM hindistan romu var ben endonezya romuna geçmek için sırasıyla hangi romları kurmalıyım link verebilir misiniz?

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Hocam şuan bende de aynı cihaz var miui13.0.3 SKSINXM hindistan romu var ben endonezya romuna geçmek için sırasıyla hangi romları kurmalıyım link verebilir misiniz?
Endonezya ya direk geçebilirsiniz bendeki çin modeliydi sizde kutudan Hint romuyla mı çıktı ?

scaniaman0102

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
genral mobil
Konular
15
Endonezya ya direk geçebilirsiniz bendeki çin modeliydi sizde kutudan Hint romuyla mı çıktı ?
Hcam kutudan 12.5.4 RKSMIXMolarak çıktı güncelleme gelmiyordu ben de miui 13 kurarken sürekli error veriyor ve cihaz bootloopa girmişti tam tamına 8 saat uğraştım bir arkadaş da yardımcı oldu sonunda camellia modeli olduğunu öğrendim daha sonra hindistan romunu flashladık ve cihaz açıldı.Ciazda miui 13 hindistan romu var şuan

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Hcam kutudan 12.5.4 RKSMIXMolarak çıktı güncelleme gelmiyordu ben de miui 13 kurarken sürekli error veriyor ve cihaz bootloopa girmişti tam tamına 8 saat uğraştım bir arkadaş da yardımcı oldu sonunda camellia modeli olduğunu öğrendim daha sonra hindistan romunu flashladık ve cihaz açıldı.Ciazda miui 13 hindistan romu var şuan
Deneyin geçebilirsiniz bootloop olursa Çin romu ardından istediğiniz roma geçin

Üst Alt