- Adım
- Yuhun
- Cihazım
- Uh
- Meslek
- Serbest
- Konular
- 150
Cihaz evofone garantili Hepsiburada dan aldım garantili garanti dışı kalıyor öyle yapınca öbür türlü düşünceniz nedir hocamBl kilidiniz açıksa eu stabil yada mi room beta kurmanızı öneririm hocam
Cihaz evofone garantili Hepsiburada dan aldım garantili garanti dışı kalıyor öyle yapınca öbür türlü düşünceniz nedir hocam
Garanti dışı kalmasa dediginizi yaparimda sorun suki garanti dışı kalıyor cihaz bilerek garantili aldım garanti konusunda biraz titizim ne olur ne olmaz garantili olsun istedim şimdi bu güncelleme geldi bir çok kişi sorunlu diyor yuklesemi yuklemesemi şuanki MIUI 10 çok stabil çalışıyor şarj bildiğin gitmiyor bileHocam ben şahsen öneririm ben kullandım şarj konusunda çok sıkıntı çekmedim ama şuanda eudayım ve şarj konusu efsane ancak aşağı yukarı globalde sizin ihtiyacınız olan şarj konusunu karşılayacaktır
Garanti dışı kalmasa dediginizi yaparimda sorun suki garanti dışı kalıyor cihaz bilerek garantili aldım garanti konusunda biraz titizim ne olur ne olmaz garantili olsun istedim şimdi bu güncelleme geldi bir çok kişi sorunlu diyor yuklesemi yuklemesemi şuanki MIUI 10 çok stabil çalışıyor şarj bildiğin gitmiyor bile
KullanıyorumBankacılık uygulamalarını kullanıyorsanız mutlaka güncelleyin çünkü güncelleme ile en son güvenlik yamasını alırsınız.
Mi Note 3 ve Mi Band 4 Kullanıcısı