Soru Redmi Not 8 MIUI 11 Geldi Güncellemelimiyim Sizce?

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Birçok kişi şarjdan vs muzdarip birçok kişi sorunlu diyor sizce Güncellemelimiyim ? Mr.Fatih cantara ByKaraca XiaoMiu değerli hocalarim sizler ne diyorsunuz bu konuda ?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Miui 11, 10 dan kat be kat daha performanslı bence. Tabi note 8 için konuşuyorum. Diğer modellerde fark olabilir. Şuana dek ise en pürüzsüz ve performanslı rom mi room beta. Tavsiye ederim

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Garanti dışı kalmasa dediginizi yaparimda sorun suki garanti dışı kalıyor cihaz bilerek garantili aldım garanti konusunda biraz titizim ne olur ne olmaz garantili olsun istedim şimdi bu güncelleme geldi bir çok kişi sorunlu diyor yuklesemi yuklemesemi şuanki MIUI 10 çok stabil çalışıyor şarj bildiğin gitmiyor bile
MIUI 10 kararlı çalışıyorsa ve sorunu yoksa bence sorun olduğu belirtilmiş bu güncellemeyi bence yapmayın daha kararlı bir sürümün gelmesini bekleyin hocam.

Oyla:

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Miui 11, 10 dan kat be kat daha performanslı bence. Tabi note 8 için konuşuyorum. Diğer modellerde fark olabilir. Şuana dek ise en pürüzsüz ve performanslı rom mi room beta. Tavsiye ederim
Cihaz evofone garantili olmasa geçerdim

Oyla:

cashflow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
P40Lite-Mi 9 SE
Meslek
Resepsiyonist
Konular
3
Az once guncelledim, donmalar oluyor
Temiz kurulum yaparak kurun ve mutlaka cihazı en az bir hafta kullanın. Yazılım telefona ve kullanımınıza adapte oluyor. Birde iki üç güne bir yeniden başlatın cihazı. Ayrıca guncelledikten sonra da yeniden başlatın bir kez

Oyla:

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Ironsides anlıyorlarmis telefonda yapılmayacak birşey yapıldıysa sizin forumda gördüm hatta o yüzden riske atmak istemiyorum.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Ironsides anlıyorlarmis telefonda yapılmayacak birşey yapıldıysa sizin forumda gördüm hatta o yüzden riske atmak istemiyorum.

Hocam kim diyorsa bence sizi korkutmak istemiş. Anlaması mümkün değil. Cihazda herhangi bir sayaç yok. Ki sayaç olsada sıfırlama yöntemleri hazırlanıyor. Samsunglarda bu daha önce defalarca denendi

Oyla:

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
@Mi hesaptan vs buluyorlarmis vs denilmisti hata bir yönetici de bunu onaylamisti konun başlığını unuttum bu arada ben mi hesabı kullanmıyorum mi hesapsız kullansam sorun teşkil eder mi benim için ? Kullanmak gereklimi aciklarmisiniz rica etsem bilginiz varsa

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
@Mi hesaptan vs buluyorlarmis vs denilmisti hata bir yönetici de bunu onaylamisti konun başlığını unuttum bu arada ben mi hesabı kullanmıyorum mi hesapsız kullansam sorun teşkil eder mi benim için ? Kullanmak gereklimi aciklarmisiniz rica etsem bilginiz varsa

Hocam mi hesabının kaynağı Evo da değil ki?. Ben şahsen sırf bir garanti için çin ile iletişim kurup işte bu cihaz bl açıp custom rom kullandımı diye araştıracağına inanmıyorum. Bunlar şehir efsanesi. Ki zaten sizin yazdığınıza göre mi hesabı üzerinden buluyor diyorsunuz, kişi aosp custom rom kurarsa? Hani bl açtığını sorguluyor deseydiniz daha mantıklı.

Düzeltme : Evo,Genpa ve Kvk ( Başka garanti firmalarıda olabilir) BL kilidinin açılıp açılmadığını 2019 nisan ayından sonra anlayabiliyorlarmış. Bu sebeple yukarıdaki bilgi hatalı. Kusuruma bakmayın :$

Son düzenleme:
Oyla:

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Hocam mi hesabının kaynağı Evo da değil ki?. Ben şahsen sırf bir garanti için çin ile iletişim kurup işte bu cihaz bl açıp custom rom kullandımı diye araştıracağına inanmıyorum. Bunlar şehir efsanesi. Ki zaten sizin yazdığınıza göre mi hesabı üzerinden buluyor diyorsunuz, kişi aosp custom rom kurarsa? Hani bl açtığını sorguluyor deseydiniz daha mantıklı.
Bi düşüneyim ben en iyisi birde mi hesabını kurmadım mi hesapsız kullanıyorum sorun teşkil eder mi acaba ?

Oyla:
Üst Alt