- Adım
- Yuhun
- Cihazım
- Uh
- Meslek
- Serbest
- Konular
- 150
MIUI 10 kararlı çalışıyorsa ve sorunu yoksa bence sorun olduğu belirtilmiş bu güncellemeyi bence yapmayın daha kararlı bir sürümün gelmesini bekleyin hocam.Garanti dışı kalmasa dediginizi yaparimda sorun suki garanti dışı kalıyor cihaz bilerek garantili aldım garanti konusunda biraz titizim ne olur ne olmaz garantili olsun istedim şimdi bu güncelleme geldi bir çok kişi sorunlu diyor yuklesemi yuklemesemi şuanki MIUI 10 çok stabil çalışıyor şarj bildiğin gitmiyor bile
Cihaz evofone garantili olmasa geçerdimMiui 11, 10 dan kat be kat daha performanslı bence. Tabi note 8 için konuşuyorum. Diğer modellerde fark olabilir. Şuana dek ise en pürüzsüz ve performanslı rom mi room beta. Tavsiye ederim
Temiz kurulum yaparak kurun ve mutlaka cihazı en az bir hafta kullanın. Yazılım telefona ve kullanımınıza adapte oluyor. Birde iki üç güne bir yeniden başlatın cihazı. Ayrıca guncelledikten sonra da yeniden başlatın bir kezAz once guncelledim, donmalar oluyor
Cihaz evofone garantili olmasa geçerdim
Ironsides anlıyorlarmis telefonda yapılmayacak birşey yapıldıysa sizin forumda gördüm hatta o yüzden riske atmak istemiyorum.
@Mi hesaptan vs buluyorlarmis vs denilmisti hata bir yönetici de bunu onaylamisti konun başlığını unuttum bu arada ben mi hesabı kullanmıyorum mi hesapsız kullansam sorun teşkil eder mi benim için ? Kullanmak gereklimi aciklarmisiniz rica etsem bilginiz varsa
Bi düşüneyim ben en iyisi birde mi hesabını kurmadım mi hesapsız kullanıyorum sorun teşkil eder mi acaba ?Hocam mi hesabının kaynağı Evo da değil ki?. Ben şahsen sırf bir garanti için çin ile iletişim kurup işte bu cihaz bl açıp custom rom kullandımı diye araştıracağına inanmıyorum. Bunlar şehir efsanesi. Ki zaten sizin yazdığınıza göre mi hesabı üzerinden buluyor diyorsunuz, kişi aosp custom rom kurarsa? Hani bl açtığını sorguluyor deseydiniz daha mantıklı.