- Adım
- Yuhun
- Cihazım
- Uh
- Meslek
- Serbest
- Konular
- 150
Bi düşüneyim ben en iyisi birde mi hesabını kurmadım mi hesapsız kullanıyorum sorun teşkil eder mi acaba ?
Sorun değil hocam ben bı konuda bunu tartışılırken bir yönetici demiştim cantara hocamizdi büyük ihtimalle bu sorumada cevap verirseniz çok memnun olacağım mi hesabını kurmadım mi hesapsız kullanıyorum sorun teşkil eder mi acaba ?Hocam, şimdi cantara hocam uyardı beni, yakın zamandır Garanti Firması evo Bl kilidinin açılıp açılmadığını anlayabiliyormuş. En iyisi siz bl kilidi açmayın. Ben 2 yıl önce Delta garantiden bl kilidi açık şekilde ekran değişimi sağlamıştım sorun yoktu, ama dediğim gibi 2019 ortalarından itibaren bl kilidine bakılıyormuş. En azından Evo,genpa ve Kvk için.
Sorun değil hocam ben bı konuda bunu tartışılırken bir yönetici demiştim cantara hocamizdi büyük ihtimalle bu sorumada cevap verirseniz çok memnun olacağım mi hesabını kurmadım mi hesapsız kullanıyorum sorun teşkil eder mi acaba ?
Ozaman kullanmicam gerek yokmuş bazıları kullanın diyorda çok önemli megersem okadarda önemi yokmus kendi adıma konuşuyorumHocam mi hesabını kurmak size kalıyor. Bulut servislerine ihtiyacınız var ise kullanabilirsiniz. Mi hesabına kayıt olduğunuz cep telefonunu ve maili kaybetmezseniz iyi olur. Öbür türlü kullanmasanız da hiç bir sıkıntı olmayacaktır.
Bende kullanmıyorum hocam. Zaten 5 gb bir alan veriyor bize, çokta kullanışlı olmuyor açıkcası.Ozaman kullanmicam gerek yokmuş bazıları kullanın diyorda çok önemli megersem okadarda önemi yokmus kendi adıma konuşuyorum
Cihazı Hepsiburada dan 21 Kasım'da 21.00 black fridayda aldım bende satıcı Hepsiburada olamak şartı ile almadan önce dedim garantileri kim bu telefonun Xiaomi nin sitesinde ouno evofone GENPA vardı bana dediler resmi distribütör garantili ama firmayı bilmiyoruz dedi aldım cihazı 2 gün sonra geldi cihaz evofone garantili çıktıBende kullanmıyorum hocam. Zaten 5 gb bir alan veriyor bize, çokta kullanışlı olmuyor açıkcası.
Cihazı Hepsiburada dan 21 Kasım'da 21.00 black fridayda aldım bende satıcı Hepsiburada olamak şartı ile almadan önce dedim garantileri kim bu telefonun Xiaomi nin sitesinde ouno evofone GENPA vardı bana dediler resmi distribütör garantili ama firmayı bilmiyoruz dedi aldım cihazı 2 gün sonra geldi cihaz evofone garantili çıktı