Soru Redmi Not 8 MIUI 11 Geldi Güncellemelimiyim Sizce?

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Birçok kişi şarjdan vs muzdarip birçok kişi sorunlu diyor sizce Güncellemelimiyim ? Mr.Fatih cantara ByKaraca XiaoMiu değerli hocalarim sizler ne diyorsunuz bu konuda ?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Bi düşüneyim ben en iyisi birde mi hesabını kurmadım mi hesapsız kullanıyorum sorun teşkil eder mi acaba ?

Hocam, şimdi cantara hocam uyardı beni, yakın zamandır Garanti Firması evo Bl kilidinin açılıp açılmadığını anlayabiliyormuş. En iyisi siz bl kilidi açmayın. Ben 2 yıl önce Delta garantiden bl kilidi açık şekilde ekran değişimi sağlamıştım sorun yoktu, ama dediğim gibi 2019 ortalarından itibaren bl kilidine bakılıyormuş. En azından Evo,genpa ve Kvk için.

Oyla:

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Hocam, şimdi cantara hocam uyardı beni, yakın zamandır Garanti Firması evo Bl kilidinin açılıp açılmadığını anlayabiliyormuş. En iyisi siz bl kilidi açmayın. Ben 2 yıl önce Delta garantiden bl kilidi açık şekilde ekran değişimi sağlamıştım sorun yoktu, ama dediğim gibi 2019 ortalarından itibaren bl kilidine bakılıyormuş. En azından Evo,genpa ve Kvk için.
Sorun değil hocam ben bı konuda bunu tartışılırken bir yönetici demiştim cantara hocamizdi büyük ihtimalle bu sorumada cevap verirseniz çok memnun olacağım mi hesabını kurmadım mi hesapsız kullanıyorum sorun teşkil eder mi acaba ?

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Sorun değil hocam ben bı konuda bunu tartışılırken bir yönetici demiştim cantara hocamizdi büyük ihtimalle bu sorumada cevap verirseniz çok memnun olacağım mi hesabını kurmadım mi hesapsız kullanıyorum sorun teşkil eder mi acaba ?

Hocam mi hesabını kurmak size kalıyor. Bulut servislerine ihtiyacınız var ise kullanabilirsiniz. Mi hesabına kayıt olduğunuz cep telefonunu ve maili kaybetmezseniz iyi olur. Öbür türlü kullanmasanız da hiç bir sıkıntı olmayacaktır.

Oyla:

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Hocam mi hesabını kurmak size kalıyor. Bulut servislerine ihtiyacınız var ise kullanabilirsiniz. Mi hesabına kayıt olduğunuz cep telefonunu ve maili kaybetmezseniz iyi olur. Öbür türlü kullanmasanız da hiç bir sıkıntı olmayacaktır.
Ozaman kullanmicam gerek yokmuş bazıları kullanın diyorda çok önemli megersem okadarda önemi yokmus kendi adıma konuşuyorum

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Ozaman kullanmicam gerek yokmuş bazıları kullanın diyorda çok önemli megersem okadarda önemi yokmus kendi adıma konuşuyorum
Bende kullanmıyorum hocam. Zaten 5 gb bir alan veriyor bize, çokta kullanışlı olmuyor açıkcası.

Oyla:

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Bende kullanmıyorum hocam. Zaten 5 gb bir alan veriyor bize, çokta kullanışlı olmuyor açıkcası.
Cihazı Hepsiburada dan 21 Kasım'da 21.00 black fridayda aldım bende satıcı Hepsiburada olamak şartı ile almadan önce dedim garantileri kim bu telefonun Xiaomi nin sitesinde ouno evofone GENPA vardı bana dediler resmi distribütör garantili ama firmayı bilmiyoruz dedi aldım cihazı 2 gün sonra geldi cihaz evofone garantili çıktı

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Cihazı Hepsiburada dan 21 Kasım'da 21.00 black fridayda aldım bende satıcı Hepsiburada olamak şartı ile almadan önce dedim garantileri kim bu telefonun Xiaomi nin sitesinde ouno evofone GENPA vardı bana dediler resmi distribütör garantili ama firmayı bilmiyoruz dedi aldım cihazı 2 gün sonra geldi cihaz evofone garantili çıktı

Çok sık cihaz değiştiren biri olarak, pek garantilerle işim olmuyor hocam :D

Oyla:

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Evofone anlıyor o yönde tecrübem var şahsen arkadaş vasıtası ile ama diğerlerini bilemiyorum. Garantili ise girmeyin bence öyle işlere zaten garantili olduğu için biraz daha fark veriyorsunuz.

Oyla:

hms19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hms
Cihazım
redmi 7a
Konular
3
Dun miu11'e terfi ettim (Redmi 8A) sarz yönünden ilk izlenimim çok berbat, hatta pismanım geçtigime, geri nasıl dnebilirim ?

Oyla:
Üst Alt