MIUI 14 Redmi K60 Pro Xiaomi Eu Rom İndirme Bağlantıları

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Elite rom da takılalım hocam biraz :)) üstüne kurucam umarım uygulamalarim silinmez.
Elite rom geçişte temiz kurulum ister bootloop ihtimali %99 diyebilirim siz yinede bir deneyin bakalım. Elite stabil çok eski bu arada beta tavsiye ederim.

volle049

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Volkan özkan
Cihazım
K60 Pro
Konular
5
Elite rom geçişte temiz kurulum ister bootloop ihtimali %99 diyebilirim siz yinede bir deneyin bakalım. Elite stabil çok eski bu arada beta tavsiye ederim.
Anladım hocam attığınız link direkt kurabilir miyim üstüne

maho23

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mahmut
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
4
Yeni stabil sürüm yayınlandı.

spawn1321

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 10 ULTRA
Konular
60
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Kurulum PC ile :
* Bootloader kilidiniz açık olmalıdır.
* Cihazı fastboot moda alın (Ses kısma+power tuş kombinasyonu)
* Cihazı bilgisayara bağlayın
* İlk defa Eu Rom kuruyorsanız, indirilen dosyayı, klasöre çıkartın.
- windows_fastboot_first_install_with_data_format.cmd komut dosyasına sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırın
* Güncelleme amaçlı Eu Rom kuruyorsanız, indirilen dosyayı, klasöre çıkartın.
- Güncelleme olarak yüklüyorsanız windows_fastboot_update_rom dosyasını çalıştırmanız yeterli.
* Kurulum işlemi otomatik olarak başlamıştır. Bu kadar, cihaz tekrar açılınca kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kurulum Twrp ile ( Güncelleme ) :
* Cihazı Twrp ile açınız, K60 Pro Android 13 TWRP-3.7.0_12-v7.9_A13
* İndirilen eu romu twrp üzerinden yükleyiniz.
* Bu kadar

Beta haftalık
Link :

Stabil
Link :

Not: Stabilden Betaya geçişlerde, yeni sürüm olduğu sürece format data yapmadan geçiş yapılabilir. Betadan stabile geçişlerde, genelde stabil geri kaldığı için Format datasız geçmenizi önermem. Bootloop a düşerseniz format data yapmanız gerekebilir.

Not 2: Cihazda Çift alan vardır. Alan A- Alan B .. Fakat eu miui romlar tek alan üzerinden çalıştığı için, yanlışlıkla diğer alana geçerseniz twrp restart alanından diğer alana geçebilirsiniz. Aosp romlar geldikçe çift alan kullanmaya başlayacağız.
hocam k60 pro cihazımda direnç işleminden önce twrp sorunsuz çalışıyordu ama direnç işleminden sonra yüklediğim twrp ekranda kalmıyor yani twrp yüklüyorum ve twrp de başlattığımda twrp açılıyor ve 1 saniye sonra yeniden başlatıp fastboota atıyor. bu yazılımsal bir sorun mu yoksa dirençten kaynaklı mı

maho23

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mahmut
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
4
hocam k60 pro cihazımda direnç işleminden önce twrp sorunsuz çalışıyordu ama direnç işleminden sonra yüklediğim twrp ekranda kalmıyor yani twrp yüklüyorum ve twrp de başlattığımda twrp açılıyor ve 1 saniye sonra yeniden başlatıp fastboota atıyor. bu yazılımsal bir sorun mu yoksa dirençten kaynaklı mı

Bu konudaki yönergelere göre mi yükleme yaptınız?

spawn1321

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 10 ULTRA
Konular
60

Bu konudaki yönergelere göre mi yükleme yaptınız?
evet bu yönergelere göre yaptım ama twrp açıldıktan 1 saniye sonra fastboot a atıyor

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
evet bu yönergelere göre yaptım ama twrp açıldıktan 1 saniye sonra fastboot a atıyor
Direnç işleminde yapılan bir hatadan kaynaklı bazı cihazlar direnç sonrası TWRP kabul etmiyor.
.bat dosyası ile fastboot üzerinden rom kurabilirsiniz ancak TWRP yüklemek için direnç hatasının düzeltilmesi gerekiyor. Bu sorunu yaşayan bir çok kişi var maalesef herkese direnç yaptırılmaz.

Üst Alt