Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 14Redmi K60 Pro Xiaomi Eu Rom İndirme Bağlantıları
An itibariyle eu beta son sürüme geçtim.
Her şey çok akıcı.
Günlük kullanım performans elite romdan daha iyi.
Oyunlarda performans için "joyose" devre dışı bırakmak gerekiyor.
Onun harici eu rom cidden başarılı.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Root varsa app freezer kullanın.
Yoksa adb ile bilgisayardan devre dışı bırakın.
Uğraşmak istemem diyorsanız elite rom kurup geçin.
Oyun için elite rom daha iyi.
Root varsa app freezer kullanın.
Yoksa adb ile bilgisayardan devre dışı bırakın.
Uğraşmak istemem diyorsanız elite rom kurup geçin.
Oyun için elite rom daha iyi.
Voltronda ben bildirim sorunu yaşamadım hiç. Hatta diğer romlara göre daha hızlıydı. Uygulama izinlerini bir kontrol edin olmadı otomatik başlatma izni verin.
Ben şu anda eu 14.0.25 kullanıyorum Voltron romu bıraktım
Voltron romdan çıkış için temiz kurulum tavsiye ederim. Elite rom artık bizim cihazı pek sallamıyor doğru düzgün güncelleme yok direkt eu kurmak daha mantıklı.
eu 1.0.11 stabil kurabilirsiniz mesela ya da benim gibi MIUI son sürümde de takılabilirsiniz.
Voltronda ben bildirim sorunu yaşamadım hiç. Hatta diğer romlara göre daha hızlıydı. Uygulama izinlerini bir kontrol edin olmadı otomatik başlatma izni verin.
Ben şu anda eu 14.0.25 kullanıyorum Voltron romu bıraktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Voltron romdan çıkış için temiz kurulum tavsiye ederim. Elite rom artık bizim cihazı pek sallamıyor doğru düzgün güncelleme yok direkt eu kurmak daha mantıklı.
eu 1.0.11 stabil kurabilirsiniz mesela ya da benim gibi MIUI son sürümde de takılabilirsiniz.