- Adım
- android 7
- Cihazım
- mi max 2
- Konular
- 11
Benim cihazım dirençli hyperos 2 kurulu herhangi bir sıkıntı olmadı.Dirençli cihazlarda hyperos2 sıkıntı oluyor mu
Benim cihazım dirençli hyperos 2 kurulu herhangi bir sıkıntı olmadı.Dirençli cihazlarda hyperos2 sıkıntı oluyor mu
Twrpden yüklüyorum sorun olmadı bugüne kadarDirençli cihazlarda hyperos2 sıkıntı oluyor mu
Bu sorun bende de vardı. Bootloader kilidi açık olduğu için plus sürümünü kullanıyordum. Pil kısıtlamasını kaldırın , kısıtlama yok şeçeneğini işaretleyin. Kullanılmıyorsa ugulama etkinliğini duraklatı pasif hale getirin. Arka planda otomatik başlatmayı aktif edin. Bildirimler ve izinler kısmındaki tüm sekmeleri aktif hale getirip tüm izinlere evet diyin. Güvenlik uygulamasında uygulamaları yönet kısmında otomatik başlatmada aktif mi diye kontrol edin. Ben Voltron son sürümü satın aldım. Resmi whatsapp uygulamasını yükleyin belasından da kurtuldum. şu an play store dan indirip rahatlıkla kullanabiliyorum. Bildirimler de anında geliyor.Eu romu kurunca whatsApp ve sosyal medya bildirim çok geç geliyor. Örneğin; WhatsApp a girmediğim zaman mesajın gelip gelmediğini bilmiyorum, uygulamaya girince mesajlar peşpeşe geliyor. Nedeni ne olabilir?