MIUI 14 Redmi K60 Pro Xiaomi Eu Rom İndirme Bağlantıları

SuçaSürüklenenKatip

F Klavye°
Premium Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Redmi K60 Pro
Meslek
Zabıt Kâtibi
Konular
22
Eu romu kurunca whatsApp ve sosyal medya bildirim çok geç geliyor. Örneğin; WhatsApp a girmediğim zaman mesajın gelip gelmediğini bilmiyorum, uygulamaya girince mesajlar peşpeşe geliyor. Nedeni ne olabilir?

maho23

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mahmut
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
4
Eu romu kurunca whatsApp ve sosyal medya bildirim çok geç geliyor. Örneğin; WhatsApp a girmediğim zaman mesajın gelip gelmediğini bilmiyorum, uygulamaya girince mesajlar peşpeşe geliyor. Nedeni ne olabilir?
Bu sorun bende de vardı. Bootloader kilidi açık olduğu için plus sürümünü kullanıyordum. Pil kısıtlamasını kaldırın , kısıtlama yok şeçeneğini işaretleyin. Kullanılmıyorsa ugulama etkinliğini duraklatı pasif hale getirin. Arka planda otomatik başlatmayı aktif edin. Bildirimler ve izinler kısmındaki tüm sekmeleri aktif hale getirip tüm izinlere evet diyin. Güvenlik uygulamasında uygulamaları yönet kısmında otomatik başlatmada aktif mi diye kontrol edin. Ben Voltron son sürümü satın aldım. Resmi whatsapp uygulamasını yükleyin belasından da kurtuldum. şu an play store dan indirip rahatlıkla kullanabiliyorum. Bildirimler de anında geliyor.

Üst Alt