- Adım
- android 7
- Cihazım
- mi max 2
- Konular
- 11
Anladım teşekkürleraynen öyle. twrp ekranına geçiş yapıyor ama dokunmatik çalışmıyor hiç bir şekilde.
Anladım teşekkürleraynen öyle. twrp ekranına geçiş yapıyor ama dokunmatik çalışmıyor hiç bir şekilde.
Cihazınızda direnç işlemi var mı yoksa şu an herhangi bir kayıt işlemi yaptırmadınız mı ? Malum bizim cihazlarda direnç olduğu için TWRP dışında işlem yapmak imei konusunda sıkıntı oluşturabiliyor.hyper os 2 beta var. biri çin diğeri eu. çinde de eudada twrp çalışmıyor. şu an herhangi bir romdayken hyperosa twrp ile geçilir ama geçtikten sonra twrp işlevini yitiriyor. Ben twrp ile çin hyperosa geçtim, twrp çalışmıyor ama şimdi euyu indirdim masaüstüne çıkararak bat dosyasına tıklayarak direk flasladım. Şimdi eu hyper kullanıyorum.
Bugün yeni twrp çıktı android 14 hyperos destekli, flashladım sıkıntısız çalışıyor. K60 pro telegram grubundan mevcut.Anladım teşekkürler
Direnç yok henüz. Yeni twrp çıktı bu arada sıkıntısız çalışıyor hyperosta.Cihazınızda direnç işlemi var mı yoksa şu an herhangi bir kayıt işlemi yaptırmadınız mı ? Malum bizim cihazlarda direnç olduğu için TWRP dışında işlem yapmak imei konusunda sıkıntı oluşturabiliyor.
Yeni Twrp yi 14 sürümüne geçtikten sonra mı flashladınız ? Telegram grubunda da bir çok kişi hyperos a geçince eski twrp in işlevini yitirdiğini yazmışlardı.Bugün yeni twrp çıktı android 14 hyperos destekli, flashladım sıkıntısız çalışıyor. K60 pro telegram grubundan mevcut.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Direnç yok henüz. Yeni twrp çıktı bu arada sıkıntısız çalışıyor hyperosta.
Hyper os a geçtikten sonra flashladım. Eskisi çalışmıyordu zatenYeni Twrp yi 14 sürümüne geçtikten sonra mı flashladınız ? Telegram grubunda da bir çok kişi hyperos a geçince eski twrp in işlevini yitirdiğini yazmışlardı.
Deneyen oldu mu?Eu Rom HyperOs Beta sürümü yayınlandı.
Xiaomi eu × HyperOS
Weekly dev beta release.
Android 14 For RedmiK60Pro
Updated: 21/11/23
OS1.0.23.11.19DEV
▍Update log
CHANGELOG
System
Fix - When opening the power menu and turning off the screen, it remained on the screen when turning the screen on
Fix - Tapping the weather widget in notification center opened both Weather and Calendar apps when using old Control center style
Fix - Brightness bar was not working well in the old Control center style [.19 ONLY]
Fix - Brightness and volume bars in Control center were missing in some third-party styles [.19 ONLY]
Fix - Animation stuck when switching between Control center and Notification shade [.19 ONLY]
Lock screen
Fix - System UI crashed when a side panel shortcut was being tapped
Home screen
Fix - Abnormal enlargement of app icons when opening them in different scenarios [.19 ONLY]
Status bar
Fix - Sometimes notification icons appeared in colour [.19 ONLY]
Floating windows
Fix - Black screen after opening floating window in some scenes [.19 ONLY]
Camera
Fix - "Shutter sound" toggle was missing in settings [Camera app versions 5.1.x only]
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rom hatalıymış sanırım kaldırmışlarDeneyen oldu mu?