- Adım
- Yiğit Cihan
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Meslek
- Yok
- Konular
- 14
K40'ın kronik sorunlu model olduğu söyleniyor. Bence S10+ alın derim
Hocam özelden dm attım cevap yazarmisin lütfenMiui Tabanlı hocam. Çin romunda arındırma yapılmış konusu var.
Konuşma bayağı boşluk içerir dikkate almayalım, ben aylardır kullanıyorum en ufak sorun yok.Poco x3 pro k40 gaming bu iki cihaz xaominin bana göre uzak durulması gereken resmi Bir açıklama olmasa da fabrika üretim hatalı cihazları hocam bu ikisinden çok çok fazla şikayet var
Bu dediklerinin alayı iphonedede var yavaşlama ve güncelleme sorunları ama siz kafanızda bir ana yapmissiniz. Elmayı.İPhone xs maxten xiaomiye geçmek tamamen hata olur pişman eder sizi xiaomi yazılımsal olarak kendini tamamlamış oturmuş bi marka değil sadece fiyatıyla ve kağıt üzerindeki teknik özelliklerle kullanıcı çeken bir marka. Xiaomi kullanıyosan custom rom kullanican veya güncelleme yapmicaksin gelen güncellemeler çok sıkıntılı garip hatalar ve cihaz yavaşlaması pil ömründe kamera kalitesinde düşüş oluyor üst segment cihaz güncelleme ile orta segmente kayıyor.
Ben macera arıyorum derseniz Samsung deneyebilirsiniz en azından xiaomi gibi saç baş yoldurmaz.
İnsanları yanıltmak mi amaç?Konuşma bayağı boşluk içerir dikkate almayalım, ben aylardır kullanıyorum en ufak sorun yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu dediklerinin alayı iphonedede var yavaşlama ve güncelleme sorunları ama siz kafanızda bir ana yapmissiniz. Elmayı.
100 bin telefon satıldıysa 100 telefon sorunlu çıktıysa %70 mi oluyor poco ve redmi serisi şuanda en f&p cihazladir marka fanboylugu veya düşmanlığı iyi şeyler değil.İnsanları yanıltmak mi amaç?
Boşluk diyorsunuz ya elinizin altında internet var poco x3 pro ve k40 gaming bi araştırma yapın memnun olan ve olmayan kullanıcı sayısı hakkında siz Kendi cihazınızdan bahsediyorsunuz ben genel olarak şikayetlerden sizinle benim şikayetim arasında kocaman bir fark var!
Cihazların yine diyorum%70 ve üstü sorunlu size sağlam olanı gelmiş olabilir bugün yarın brick sorunu vs olunca sitem etme sebebini anlamış olursunuz
Ayrıca bu iki cihazıda kullanmadım genelin mesajını yazıyorum her zaman olduğu gibi
Bende okunmamis mesaj yok hocamHocam özelden dm attım cevap yazarmisin lütfen
Bakın yine fanboyluk Gibi saçma bir ithamda bulundunuz.100 bin telefon satıldıysa 100 telefon sorunlu çıktıysa %70 mi oluyor poco ve redmi serisi şuanda en f&p cihazladir marka fanboylugu veya düşmanlığı iyi şeyler değil.
Söylediklerinize katılıyorum. Mesela Mi10 T Pro bariz yakınlık sensörü hatası var . Genel çekilen bu serideki sıkıntı . Bu yüzden cihaz değiştirdim.Bakın yine fanboyluk Gibi saçma bir ithamda bulundunuz.
Ben her cihazı sorunlu demedim poco veya redmi serisinin ama iki modelde sıkıntı var x3 pro k40 gaming diğer modellerine laf etmiyorum.
Ben burada bilgilendirme amaçlı yazıyorum üstüne basa basa insanların basının ağrımasıni istemediğim için altını çiziyorum.
Güzel cihaz deyip yalan atamam çok fazla şikayet var benim için yine altını çizerek söylüyorum fabrika üretim hatalı ister bunu kabul edin ister etmeyin.
İnsanlar zar zor para verip alıyor cihazı hevesleri kursağında kalma riski yerine aldıkları cihazın hayrını görmesi için şikayet olmayan çok fazla sorun yaşatan cihazlardan uzak durmasını sağlamak burada amaç ayrıca ben Xiaomi kullanıcı değilim şuan oneplus serisindeyim ama hala elimde 4 ayrı model bulunmakta uzun zamandırda buradayım ki kimseye boş tavsiye vermem.
Sizin fikrinize saygım sonsuz ama ilk yorumunuzda boş konuştuğumu ima edip rencide edici ithaf şekliniz doğru değil.
Konu android hakkında bilgiye gelirse veya cihazlar hakkında bilgi sahip olmaya Kendi cihazınıza bakıp konuşmayın empati yapmayı tercih edin derim..
Kullandinmi kardeşim cihazı , internetten edindiğin bilgi benim kullanma, deneyim ve tecrübemin üzerindemi ?? Kullanan memnun internet yalanlarini okuyan memnun değil saçmalık.Bakın yine fanboyluk Gibi saçma bir ithamda bulundunuz.
Ben her cihazı sorunlu demedim poco veya redmi serisinin ama iki modelde sıkıntı var x3 pro k40 gaming diğer modellerine laf etmiyorum.
Ben burada bilgilendirme amaçlı yazıyorum üstüne basa basa insanların basının ağrımasıni istemediğim için altını çiziyorum.
Güzel cihaz deyip yalan atamam çok fazla şikayet var benim için yine altını çizerek söylüyorum fabrika üretim hatalı ister bunu kabul edin ister etmeyin.
İnsanlar zar zor para verip alıyor cihazı hevesleri kursağında kalma riski yerine aldıkları cihazın hayrını görmesi için şikayet olmayan çok fazla sorun yaşatan cihazlardan uzak durmasını sağlamak burada amaç ayrıca ben Xiaomi kullanıcı değilim şuan oneplus serisindeyim ama hala elimde 4 ayrı model bulunmakta uzun zamandırda buradayım ki kimseye boş tavsiye vermem.
Sizin fikrinize saygım sonsuz ama ilk yorumunuzda boş konuştuğumu ima edip rencide edici ithaf şekliniz doğru değil.
Konu android hakkında bilgiye gelirse veya cihazlar hakkında bilgi sahip olmaya Kendi cihazınıza bakıp konuşmayın empati yapmayı tercih edin derim..
Forumda konusu açılan en çok cihaz sayısı bahsi geçen cihazlar hocam.Kullandinmi kardeşim cihazı , internetten edindiğin bilgi benim kullanma, deneyim ve tecrübemin üzerindemi ?? Kullanan memnun internet yalanlarini okuyan memnun değil saçmalık.