Bakın yine fanboyluk Gibi saçma bir ithamda bulundunuz.
Ben her cihazı sorunlu demedim poco veya redmi serisinin ama iki modelde sıkıntı var x3 pro k40 gaming diğer modellerine laf etmiyorum.
Ben burada bilgilendirme amaçlı yazıyorum üstüne basa basa insanların basının ağrımasıni istemediğim için altını çiziyorum.
Güzel cihaz deyip yalan atamam çok fazla şikayet var benim için yine altını çizerek söylüyorum fabrika üretim hatalı ister bunu kabul edin ister etmeyin.
İnsanlar zar zor para verip alıyor cihazı hevesleri kursağında kalma riski yerine aldıkları cihazın hayrını görmesi için şikayet olmayan çok fazla sorun yaşatan cihazlardan uzak durmasını sağlamak burada amaç ayrıca ben Xiaomi kullanıcı değilim şuan oneplus serisindeyim ama hala elimde 4 ayrı model bulunmakta uzun zamandırda buradayım ki kimseye boş tavsiye vermem.
Sizin fikrinize saygım sonsuz ama ilk yorumunuzda boş konuştuğumu ima edip rencide edici ithaf şekliniz doğru değil.
Konu android hakkında bilgiye gelirse
veya cihazlar hakkında bilgi sahip olmaya Kendi cihazınıza bakıp konuşmayın empati yapmayı tercih edin derim..