Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ingilizce kullanmakta sorun yok fakat Çin ROM unda google uygulamaları varmı onu merak ediyorum bende 2 hafta önce aldım cihazı kendi içinde yarı türkçe yarı ingilizce bi rom var herşey normal fakat google play services yok mesela ayrıca safetynet test inden de kalıyor google play den netflix vs indiremiyorum.
hindistan versiyonuna çevirdim led zaten önemli değil benim için nfc yi de istanbul kart gibi şeylerde kullanıyordum eğer sıkıntı yaratırsa bana çin romuna geçicem teşekkür ederim konu için gerçekten yardımcı oldu
hindistan versiyonuna çevirdim led zaten önemli değil benim için nfc yi de istanbul kart gibi şeylerde kullanıyordum eğer sıkıntı yaratırsa bana çin romuna geçicem teşekkür ederim konu için gerçekten yardımcı oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
netflix hala yok google play de bilgisi olan varmı neden desteklemiyor bi türlü
netflix hala yok google play de bilgisi olan varmı neden desteklemiyor bi türlü
çin sürümüne geçsem çözebilirmiyim sanırım sorun safetynet den dolayı ama onu düzeltmek için de magisk gerekiyor
apk olarak da eklesem bu uygulama cihazınızı testeklemiyor diyor anca eski sürüm bi netflix kullanabiliyorum ondada kısayollar yok ayrıca hd kullanmamı engelliyor
apk olarak da eklesem bu uygulama cihazınızı testeklemiyor diyor anca eski sürüm bi netflix kullanabiliyorum ondada kısayollar yok ayrıca hd kullanmamı engelliyor
2 tane K40 ı dün elime alıp incelediğimde cihazlar redminin olmasına rağmen 2 sininde poco yazılımıyla açıldığını farkettim ve bootloaderleri de açıktı diğer açılış videolarına baktığımda mıuı arayüzü vardı. Bildiğiniz poco yazılımı yüklenmiş cihazlara Bu işte bir anormallik var ama anlamadım.
2 tane K40 ı dün elime alıp incelediğimde cihazlar redminin olmasına rağmen 2 sininde poco yazılımıyla açıldığını farkettim ve bootloaderleri de açıktı diğer açılış videolarına baktığımda mıuı arayüzü vardı. Bildiğiniz poco yazılımı yüklenmiş cihazlara Bu işte bir anormallik var ama anlamadım.
Bildiğiniz arada ki donanım ve yazılımla ilgili bir fark varmı mesela poco x3 hindistan varyantının bataryası 6.000 lik ve NFC yoktu ama üzerinde karna rom olmasına rağmen her ikisine de güncellemede surya rom yükleniyordu ve her ikisi de mıuı arayüzüne sahip oluyordu. K40 da ki durum ise hindistan varyantında POCO arayüzüne sahip olurken Çinde ki varyantında Redmi mıuı arayüzü var.
Bildiğiniz arada ki donanım ve yazılımla ilgili bir fark varmı mesela poco x3 hindistan varyantının bataryası 6.000 lik ve NFC yoktu ama üzerinde karna rom olmasına rağmen her ikisine de güncellemede surya rom yükleniyordu ve her ikisi de mıuı arayüzüne sahip oluyordu. K40 da ki durum ise hindistan varyantında POCO arayüzüne sahip olurken Çinde ki varyantında Redmi mıuı arayüzü var.
Donanım olarak tek fark Hindistan sürümünde NFC olmaması, bunun dışında telefon yüzde yüz aynı donanımla geliyor iki sürümde de. Hint'te NFC uygulaması inaktif olarak kurulu bir türlü etkinleştiremedim ama . Yazılım olarak Hint ROM'unu global kabul edebiliriz şu an TR dil desteği sebebiyle. Ben fake, Hint ve Çin romlarından Çin'i tercih ediyorum, batarya ve oyun performansı daha iyi. Hint ROM'unda batarya optimasyonu sanki bir tık aşağı.
eng rom şu an yok ama olacaktır büyük ihtiamalle size tavsiyem rom atılmadan önce MUTLAKA sistem ve vendor yedeği alın ( TWRP gibi recovery projeleri üzerinden ) çünkü aynı telefonu kullanan bir çok kişi rom değişiminden sonra bir daha aynı romu bulamamaktan şikayetçi ve rom attıklarından dolayı pişmalar
modeliniz için eng romun çıkıp çıkmadığını buradan konrol edebilirsiniz :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir