- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Şöyle açıklayayım;Jokerr33, Önce APK dosyasını sonra twrp üzerinden magisk 21.4 sürümü yükleyin...
Twrp üzerinden yüklerken herhangi bir kutucuk işaretli olmasın...
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Dediğinizi yaptım ve telefon hafızası görünür olduJokerr33, Dosyalar karışık görünüyorsa işlemlere başlamadan önce ekran kilidi,parola vs varsa kaldırıp deneyin yine karışık dosya isimleri görünüyorsa twrp üzerinden format data yes yazıp işlem bitimi reboot kısmından recovery yapın ve magisk yükleyin bu işlemde telefon sıfırlanır....
Tavsiye twrp
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Tekrar rom yükledim bir sıkıntı yok ama Magisk olmuyor hata veriyor@Jokerr33,Jokerr33, Bu işleri bilmeden,yeterli bilgi sahibi olmadan başlamayın lütfen...
Fastboot moda alıp vbmera yükleyin yine olmaz ise ücretli destek alabilirsiniz...
Uygulama - vbmeta Yükleme Aracı - Tüm Cihazlar
vbmeta YÜKLEMEK ARTIK DAHA KOLAY :) Tüm cihazlar ile uyumludur. Mi 9SE, Mi 9T, Mi 8SE, Note 10 Lite için test edildi. vbmeta nedir, neden yüklenir? Cevap: TWRP'den rom yükleme sonrası Fastboot'a düşerseniz ve TWRP açılmaz ise kurmanız gereken bir imaj dosyası. İNDİRME BAĞLANTISI Yandex Disk...forum.miuiturkiye.net
Ücretli Onarımlar
Bu başlık altında sadece ücretli onarım hizmeti sunan alanında uzman teknisyenlerin konuları bulunmaktadır.forum.miuiturkiye.net