- Adım
- Ali
- Cihazım
- Poco F2 Pro
- Konular
- 3
Eu 20.9.3 de root olmuyor bir türlü. Kurduğum halde magisk kurulu degil diyor.
Android 10'dan 11'e yeni güncellediniz. Xiaomi yayınlamış olmasına rağmen bu sürümde hala hatalar var. Aşağıda tanımladığım en önemli olanlar:
* Arama sorunları yaşayacaksınız, arama bağlandıktan sonra diğer tarafı duymayacaksınız, onlar da sizi duymayacak. Yeniden başlatma, sorunu geçici olarak çözecektir.
* Gezgin uygulamaları Dahili depolamayı tanımaz.
* Köklendirme için alternatif yöntemi kullanmalısınız, Magisk'in yanıp sönmesi işe yaramaz. SafetyNet başarısız olabilir.
* Bazı uygulamalar henüz Android 11 için desteklenmediğinden bazı sorunlar olabilir.
* Önceki twrp yedeğini flash edemeyebilirsiniz, hatalar olabilir.
Tüm yaşadığım buydu. Sıfırdan 12.0.8'e geri döndüm. Çok zaman ve veri israfı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Xda da buldugum bir yazıyı paylaşıyorum.Eu 20.9.3 de root olmuyor bir türlü. Kurduğum halde magisk kurulu degil diyor.
Android 10'dan 11'e yeni güncellediniz. Xiaomi yayınlamış olmasına rağmen bu sürümde hala hatalar var. Aşağıda tanımladığım en önemli olanlar:
* Arama sorunları yaşayacaksınız, arama bağlandıktan sonra diğer tarafı duymayacaksınız, onlar da sizi duymayacak. Yeniden başlatma, sorunu geçici olarak çözecektir.
* Gezgin uygulamaları Dahili depolamayı tanımaz.
* Köklendirme için alternatif yöntemi kullanmalısınız, Magisk'in yanıp sönmesi işe yaramaz. SafetyNet başarısız olabilir.
* Bazı uygulamalar henüz Android 11 için desteklenmediğinden bazı sorunlar olabilir.
* Önceki twrp yedeğini flash edemeyebilirsiniz, hatalar olabilir.
Tüm yaşadığım buydu. Sıfırdan 12.0.8'e geri döndüm. Çok zaman ve veri israfı.
Son düzenleme: