- Adım
- Soulless
- Cihazım
- mi9t
- Meslek
- Ö.Güvenlik
- Konular
- 3
Cihazımın kilidi açık ve her türlü driver da yüklü usb kablom da sıfır ama işlem bir türlü başlamıyor
Hocam bunu kurarken yanlışlıkla 1.resimdeki sağdaki buton yerine soldakini seçtim ve ilerledim twrp ana menuye attiTwrp Recovery YüklemeGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir
2. Xiaomi USB driverları kurun
3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin.
4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
5. TWRP yükleme aracını zip dosyasından çıkarın, twrp_yukleme_araci_k20promi9tpro dosyasına çift tıklayarak çalıştırın (Program Türkçe çeviri için chatin_62 hocama çok teşekkür ederim)
6. Menüdeki seçeneklerden ilerleyin.
7. Kurulum tamamlandıktan sonra,
8. TWRP'nin ilk ekranında, dili değiştiriyoruz ve Salt Okunur Tut'u seçiyoruz.
Redmi K20 Pro Twrp 3.4.0-0 Android 10 Destekli, Android Pie desteği de vardır.
Cihaz sürekli twrp'ye atarsa TWRP install menüsünden bu dosyayı yükleyin
OF_avb_patcher_mauronofrio.zip
Zip şifresi : miuiturkiye.net
İndirme Bağlantısı : http://secyukle.com/dosya/uploads/B..._0-0-REDMI_K20PRO-MI9TPRO-10-By_TRabZonLu.zip
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
[/QUOTE]Twrp Recovery YüklemeGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir
2. Xiaomi USB driverları kurun
3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin.
4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
5. TWRP yükleme aracını zip dosyasından çıkarın, twrp_yukleme_araci_k20promi9tpro dosyasına çift tıklayarak çalıştırın (Program Türkçe çeviri için chatin_62 hocama çok teşekkür ederim)
6. Menüdeki seçeneklerden ilerleyin.
7. Kurulum tamamlandıktan sonra,
8. TWRP'nin ilk ekranında, dili değiştiriyoruz ve Salt Okunur Tut'u seçiyoruz.
Redmi K20 Pro Twrp 3.4.0-0 Android 10 Destekli, Android Pie desteği de vardır.
Cihaz sürekli twrp'ye atarsa TWRP install menüsünden bu dosyayı yükleyin
OF_avb_patcher_mauronofrio.zip
Zip şifresi : miuiturkiye.net
İndirme Bağlantısı : http://secyukle.com/dosya/uploads/B..._0-0-REDMI_K20PRO-MI9TPRO-10-By_TRabZonLu.zip
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İyi günler twrp zaten yüklüydü global hindistan romu yükledim sonra yedek almak için bi girdim orijinal recovery moda girdi, birdaha twrp yükledim telefonu kapatıp açtım tekrar girdim gene recovery mode.. yardım lütfen sebebini anlamadım
farklı birşeyden kaynaklıdır yıllardır twrp kullanıyorum yine de yavaşlama olmadıPeki bu işlemler sonrasında internet hızı çok düştü, artik 4g volteli gorusmelerde internete giremiyorum ve pubgde ping sorunu var eskiden sorun olmayan yerde sorun yaşıyorum neden olabilir
merhaba arkadaşlar twrp yi yüledim ardından magisk flashladım eu rom yüklemek için format data yaptım fakat yeniden başlatınca hep fastbott moduna atıyor twrp arayüzüne giremiyorum tekrar yüklemeyi denedim yükleniyor fakat twrp açılmak yerine fastboot moduna bi daha atıyor. orange fox yüklemeyide denedim yüklenirken hata veriyor o da yardımcı olursanız sevirnirim
hocam twrp ye giremiyorum fastboot ekranından başka yere girmiyorZip dosyasını twrp'den direk yükleyin kapanıp orangefox ile açılacak ve bu yöntem ile romu yükleyin...
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Thread 'Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video)' (miuiturkiye.net)
Orangefox format data nasıl yapılır
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam twrp ye giremiyorum fastboot ekranından başka yere girmiyor