- Adım
- abdulakturk
- Cihazım
- mi9tpro
- Konular
- 5
Anlamadım bende
konuda verilen aracı kullanmıyorsunuz evet manuel ile yuklenen bu araç ile değil
Anlamadım bende
Konularda temiz kurulum nasıl yapılır görsel var.Herkese selam, Mi 9t pro cihazıma twrp kurduktan sonra temiz kurulum yapmak için aşağıdaki işlemleri yapıp recovery reboot ettiğimde cihaz fastbootta kalıyor twrp de açılmıyor ve tekrar twrp kurulmuyor. Mecburen miflash tool ile globale dönüyorum.
Nerede yanlış yapıyorum ? Görselde olmayan "" vendor"" u da işaretliyorum..
ben yaşıyorum hocam lütfen yardımBu twrp'de sorun yaşayan var mı ? TWRP yükleyip sürekli twrp'ye atan, root atamayan vs.
TWRP-3_3_1-32-REDMI_K20PRO-MI9TPRO-10-By_TRabZonLu.zip
Bende bu dertten muzdarip in eu miui 12 romu attıktan sonra telefondaki tüm veriler şifrelendi ve sürekli twrpye yönlendiriyor farklı twrpleride denedim ama aynı sorun devam ediyor şu an orange fox yüklüBu twrp'de sorun yaşayan var mı ? TWRP yükleyip sürekli twrp'ye atan, root atamayan vs.
TWRP-3_3_1-32-REDMI_K20PRO-MI9TPRO-10-By_TRabZonLu.zip
Hocam mi9t pro twrp yüklü ama backup tan yedek almak istedim ancak o bölümde system mevcut değil system image ve vendor image mevcut neden acaba ?
Hocam sistem image sistemin yerine geciyormus sıkinti yok ikisi ayniymisAynı sorunu bende yaşıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?