- Adım
- Emre
- Cihazım
- Mi Max 2
- Konular
- 5
yok hocam yine olmadı magiskin sürümündemi sorun var acaba
magisk yuklemek icin dediklerimi oku tecrubesiz isen yapma evvela bt kilidi acik olacak dosyalarini yedekle bi yere imeinide twrp araciligi ile yedekleyip yedek dosyasini pc ne saklahocam hala bi çözüm bulamadım
magisk yuklemek icin dediklerimi oku tecrubesiz isen yapma evvela bt kilidi acik olacak dosyalarini yedekle bi yere imeinide twrp araciligi ile yedekleyip yedek dosyasini pc ne sakla
evvela sifirdan rom kuruyorsun mi flash ile.dikkat et mi flash ile yukleme yaparken clean and lock secenegini sakin secme sadece clean.daha sonra uygun romu kur forumda dolu anlatim var daha sonra rom kurulup sistem acilinca gelistirici secenklerinden usb hata ayaklamayi usb uzerinden yuklemeyi aktif et.daha sonra fastboota alip konudaki twrp yi yukle twrp acinca factory reset bolumune gel ve sadece format datayi formatla karsina uyari gelecek yes yazip onayla.data formatladiktan sonra usb kablosunu cikarip yeniden tak telefonun pc de gorununce magisk 19.3 dosyasini telefon hafizasina at ve twrp araciligi ile yukle.hic bir islem yapmadan reboot de telefonun ilk acilisi uzun surecek ondan sonra menude magisk yuklenmis olarak gorucen hayirli olsun ben bu yontemi yaptim yuzde yuz calisti sende ne olur bilemem.
Stabil V20 yayınlandı onunla deneyebilirsiniz.
Uygulama - [ Kararlı sürüm ] Magisk v20 [ 12.10.2019 ]
Twrp den 3 wipe yapıp, romu tekrar kurun ardından Magisk 20 flesleyip, reboot edince oluyor, ben bu şekilde yaptımyok hocam buda olmuyor.. cihazda global rom var ondan dolayımı yapıyor acaba? diğer hiç bir cihazda sorun yaşamıyorum çok ilginç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eu romda denedim aynı sorun devam ediyor. daha önce başına gelen varmı? çözüm üretebilen?