Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro (Avrupa) EEA Kararlı MIUI 10.3.1.0.PFKEUXM indirme bağlantıları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Hala kafama takılan birsey var. Bu yazılımı k20 pro ya yüklediğimde cihazı adı ne yazacak?
Cihazimi ilk kutudan çıkardığımda mi9t pro yazılımı yüklemişler. Cihaz adı mi9t pro yazıyordu. Xiaomi eu atınca k20 pro yazıyor.. Kafam da deli sorular

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Hala kafama takılan birsey var. Bu yazılımı k20 pro ya yüklediğimde cihazı adı ne yazacak?
Cihazimi ilk kutudan çıkardığımda mi9t pro yazılımı yüklemişler. Cihaz adı mi9t pro yazıyordu. Xiaomi eu atınca k20 pro yazıyor.. Kafam da deli sorular
Mi6 mın başına bir iş gelirse ilerleyen günlerde ( Mi9t pro bütçemizi zorlayacağı için) garantisiz K20 pro alırım diye düşünüyordum. Lakin görüyorum ki onun da başında her türlü problem var... Yazılım yükleyince cihazın adı mı değişir Allah aşkına?
Alemsin Xiaomi...

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Mi6 mın başına bir iş gelirse ilerleyen günlerde ( Mi9t pro bütçemizi zorlayacağı için) garantisiz K20 pro alırım diye düşünüyordum. Lakin görüyorum ki onun da başında her türlü problem var... Yazılım yükleyince cihazın adı mı değişir Allah aşkına?
Alemsin Xiaomi...
Valla hocam işte bende anlamaya çalışıyorum. Öncelikle cihaz bl açık şekilde geldi. Çin versiyonu olduğu için bl açık gelmesi normal. Mi9t yazıyordu cihaz adı. Açılırken mi logosu vardı filan. Xiaomi eu yükledim cihaz adı k20 pro oldu. Açılırken redmi logosu var.
Ama işin en komik yanı mi 8 varken her gün yeni bir rom yükleyen ben bu cihazı ilk denemede brick ettim ve saatlerce twrp yüklenmedi. Çok değişik bir cihaz.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Valla hocam işte bende anlamaya çalışıyorum. Öncelikle cihaz bl açık şekilde geldi. Çin versiyonu olduğu için bl açık gelmesi normal. Mi9t yazıyordu cihaz adı. Açılırken mi logosu vardı filan. Xiaomi eu yükledim cihaz adı k20 pro oldu. Açılırken redmi logosu var.
Ama işin en komik yanı mi 8 varken her gün yeni bir rom yükleyen ben bu cihazı ilk denemede brick ettim ve saatlerce twrp yüklenmedi. Çok değişik bir cihaz.
Anladığım kadarıyla xiaomi' nin yeni amiral gemisi ile aranızda sanki kişisel bir husumet var hocam. 8=)giggle~~:D

Son düzenleme:

MuratY

Marka değil, teknoloji fanboyu
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Samsung Note10+
Konular
21
Pro olayını hep atlıyorum nedense giggle~~ az daha indiri tıklıyordum giggle~~ pro modeli beni çağırıyor galiba giggle~~

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250

Bu sefer 9T Pro yazıcak hocam Global sürüm olduğu için.

alicankocak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AliCan KOÇAK
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Kalite Sorumlusu
Konular
12
diğer paylaşılan global konusundaki ile farkı ne bunun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt