Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro (Avrupa) EEA Kararlı MIUI 10.3.1.0.PFKEUXM indirme bağlantıları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yusuf1233

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Redmi k20 Pro
Meslek
Bankacı
Konular
8
Selamün aleyküm kolay gelsin bende bi k20 pro kullanıcısı olarak şaun eu.rom kullanıyorum ancam globale geçiş gibi bir düşüncem var nasıl geçilir pek bilgim yok daha yeni twrp den güncellemeyi öğrendim(CraweL hocam sağolsun öğretti) yardım edebilicek varmı yada nasıl yapışır bilgisayar üzerinden mi yokte telefondan mı hangisi işe yapılıyorsa izlenilicek adımlar neler yardım eden herkese şimdiden teşekkür ediyorum sağolun

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
10 Mart 2018
Konular
188
Selamün aleyküm kolay gelsin bende bi k20 pro kullanıcısı olarak şaun eu.rom kullanıyorum ancam globale geçiş gibi bir düşüncem var nasıl geçilir pek bilgim yok daha yeni twrp den güncellemeyi öğrendim(CraweL hocam sağolsun öğretti) yardım edebilicek varmı yada nasıl yapışır bilgisayar üzerinden mi yokte telefondan mı hangisi işe yapılıyorsa izlenilicek adımlar neler yardım eden herkese şimdiden teşekkür ediyorum sağolun
Aleyküm Selam;
  • Efs yedeği almanızı tavsiye ederim imei uçma ihtimaline karşı pc'ye vb. aktarmayı unutmayın. :)
  • Konudan recovery romu indirip flashlayın ardından twrp kapanmadan magisk flashlamayı unutmayın.
  • Not: Tüm Veriler Silinir yedek almayı unutmayın.

Yusuf1233

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Redmi k20 Pro
Meslek
Bankacı
Konular
8
Baya sıkıntılı görünüyor:) yapmam zor böyle devam edeyim bi süre sonrası Allah kerim

Alibaba38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
K20 pro
Konular
0
bu güncelleme sabah ota yoluyla geldi 412mb yükledim bi fark göremedim. (10.3.0.2daha önceki global rom)

aliyurdakal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
k20 pro
Konular
2
bu güncelleme sabah ota yoluyla geldi 412mb yükledim bi fark göremedim. (10.3.0.2daha önceki global rom)
hocam ben ota ile güncellediğimde twrp ye atıyor bende cihazı kapatıp açıyorum ayarlarım uygulkamalarım falan gitmiş, siz nasıl yüklüyorsunuz, ota ile güncellesem install bölümüne rom düşer mi 2 kere denedim imei falan uçar cihazıdaha beter duruma sokarım diye hiç ellemiyorum belki twrp yi bile bozmuşumdur çünkü magisk falan işlevini kaybetti bende kaldırdım, cihazım k20pro dan 9t pro ya çevrilmiş acaba ondan mı sıkıntı yaşıyorum, teşekkür ederim

EnisZZZ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enis
Cihazım
Redmi K20 Pro
Konular
12
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro EEA Kararlı MIUI 10 V10.3.1.0.PFKEUXM
Güncelleme yöntemleri:

1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.

MiFlash 2016.04.01.0 64Bit

Recovery indirme bağlantısı;

Fastboot indirme bağlantısı;

NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
Normal global romdan nasıl bir farkı var

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

by_BenjamiN

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bünyamin Yav
Cihazım
Mi Max
Konular
1
Hocam bu rom k20 pro için uygunmudur ?

mustafat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi 5s
Konular
10
Bu romda cift tiklayarak ekrani kapatma var mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu romda cift tiklayarak ekrani kapatma var mi?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt