- Adım
- Süleyman
- Cihazım
- Xiaomi K20 Pro
- Konular
- 1
Hocam bende eu stable 10.3.16.0 kurulu 10.4.6 sürümünü indirip guncelleyici üzerinden direk yükleyebilir miyim? Twrp de kalma vs.bir durum yaşar mıyım?Selam herkese bende redmi note 3pro ile başlayarak senelerdir xiaomi kullanıyorum. Bilgi amaçlı paylaşmak istedim çinden gelen cihazınız için global rom henüz verilmwmişse en iyi alteenatif eu.xiaomi romu. Bende çinden alırım telefonlarımı global rom yoksa euro rom kurarım stabil çıkana kadar. Şu an K20pro için 10.4.6 romu kurulu ve şuan bir eksik görmedim rom da. Sizlere tavsiyem sabırlı olun aceleci davranmayın başka romlar kurmak. Euro rom kurmak isteyen arkadaşlar 10.4 de WhatsApp aramalarında ve çağrı bekletme de sıkıntılar vardı 10.4.4 de ise twrp ile sorun yaşadım, romu kurdum kullandım sıkıntı telefonu kapatıp açınca otomatik twrp ye giriyor ve romu okumuyordu. 10.4.6 temiz gözüküyor
Hocam bende eu stabil 10.3.16 kurulu, 10.4.6 yı indirip cihazdan güncelleyici ile direk güncellesem twrp de kalma vs bir durum yaşar mıyım acabaSelam herkese bende redmi note 3pro ile başlayarak senelerdir xiaomi kullanıyorum. Bilgi amaçlı paylaşmak istedim çinden gelen cihazınız için global rom henüz verilmwmişse en iyi alteenatif eu.xiaomi romu. Bende çinden alırım telefonlarımı global rom yoksa euro rom kurarım stabil çıkana kadar. Şu an K20pro için 10.4.6 romu kurulu ve şuan bir eksik görmedim rom da. Sizlere tavsiyem sabırlı olun aceleci davranmayın başka romlar kurmak. Euro rom kurmak isteyen arkadaşlar 10.4 de WhatsApp aramalarında ve çağrı bekletme de sıkıntılar vardı 10.4.4 de ise twrp ile sorun yaşadım, romu kurdum kullandım sıkıntı telefonu kapatıp açınca otomatik twrp ye giriyor ve romu okumuyordu. 10.4.6 temiz gözüküyor