merhaba,
bahsedilen rom mi 9t pro için yayınlanmış bir rom evet haklısınız. tüm özellikleri aynı olduğu için aynı zamanda redmi k20 pro romu da olmuş oluyor fakat, official cin romunu ingilizce olarak ve daha sonra yüklediğim eu romu türkçe olarak uzun süre kullandım. redmi markası kendisi için globalde bu romu yayınlamış olmamalı diye düşünüyorum. çünkü arada farklılıklar var.
2. bir konu ise madem twrp yüklemelerinde uyumsuzluk var başka bir yöntemle yükleme yapabilir miyiz?
Elinize emeğinize sağlık.Hocam eline sağlık. Çok güzel anlatmışsın.
Bende biraz kaşıntı var kurcalıyorum. İki kere brickden döndüm ilk seferde hatam dahili depolama şifrelemeyi kaldırmamak olmuş biraz daha kurcalicam düzen tutmazsa anlattığınız gibi globala geçer zamana bırakırım
Cihazım ilk kutudan çıktığında soldaki gibi geldi. Arama ve mesajlar kısmı saf Androiddeki gibiydi ne kadar tema değişsede orası değişmedi. Orası bilerek yapılmış birşey değil, resmen bir hata gibi duruyor. Ve çok gıcık bir görüntüsü ve zor bir kullanımı var. Birini arama yapmak miuidaki gibi kolay değil. Dediğim gibi sırf o arama ve mesajlar kısmı yüzünden eu ya geçtim.mi 9 t inceleme videosunu incelerseniz daha net anlarsınız. ama örnek vermek gerekirse arama ve mesaj logoları eski mavi görünümünde fakat kullandığım orjinal cin romu hemde kullandığım eu romlarında tema görünümünde olduğu gibi yeşil ve daha canlı logolar var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim eu rom da memnun olmadığım bir nokta vardı oda google asistan çok iyi çalışmıyordu. şimdi de mi fit çalışmıyor. benim fikrimi sorarsanız eğer çıkacaksa redmi k20 pro global rom u bekleyip yüklemek.
orjinalde sağdaki gibi
mi 9 t inceleme videosunu incelerseniz daha net anlarsınız. ama örnek vermek gerekirse arama ve mesaj logoları eski mavi görünümünde fakat kullandığım orjinal cin romu hemde kullandığım eu romlarında tema görünümünde olduğu gibi yeşil ve daha canlı logolar var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim eu rom da memnun olmadığım bir nokta vardı oda google asistan çok iyi çalışmıyordu. şimdi de mi fit çalışmıyor. benim fikrimi sorarsanız eğer çıkacaksa redmi k20 pro global rom u bekleyip yüklemek.
orjinalde sağdaki gibi
Cihazım ilk kutudan çıktığında soldaki gibi geldi. Arama ve mesajlar kısmı saf Androiddeki gibiydi ne kadar tema değişsede orası değişmedi. Orası bilerek yapılmış birşey değil, resmen bir hata gibi duruyor. Ve çok gıcık bir görüntüsü ve zor bir kullanımı var. Birini arama yapmak miuidaki gibi kolay değil. Dediğim gibi sırf o arama ve mesajlar kısmı yüzünden eu ya geçtim.
hocam eklediğiniz ekran görüntülerinden soldaki hangi rom acaba?
şu anda aynı sıkıntı bende de var tema değiştirsem bile değişmiyor öyle mavi kalıyorcihazınız nedir acaba ?