Lütfen yardım edin bu romu kurarken mi flash da görüyor fakat hata verdi sonra da fastboot ekranında kaldı hiçbir şey yapamıyorum
Hocam.suan mi flaş kaldır dim tekrar dan yuklen miyorMi Flash tool da yaptığınız işlemin ekran görüntüsünü paylaşır mısınız.
Ve tam olarak yaptığınız işlemleri anlatır mısınız.
Pendroz üstadın anlatımını videoya çektim, incelerseniz işinize yarayacaktır.Arkadaşlar k20 pro ya twrp yükledim ama telefon açılmıyor yardımcı olurmusunuz. Ekran böyle 10 saniye kalıyor sonra kapanıyorResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Teşekkürler hocamPendroz üstadın anlatımını videoya çektim, incelerseniz işinize yarayacaktır.
Rehber oldukça sade anlatılmış. İlk defa xiaomi kullanıyorum ve bu rehber ile ilk denemede bu videoyu çektim. K20 pro ile Çin Rom'undan Global rom'a geçtim.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Rica ederim dostum, ben yalnız video çektim. Pendroz muhteşem bir rehber hazırlamış..Teşekkürler hocam
Dip not : Cihazınız Gayrı resmi yollardan kayıt edilmiş bir cihaz ise global sürüm kullanmaya başladıktan sonra cihaz içerisinden fabrika ayarlarına döndürmediğiniz sürece IMEI silinmesi gibi bir durum yaşanmayacaktır.