- Adım
- Jadakids01
- Cihazım
- Mi 9T 6 128
- Meslek
- OTO ELEKTRONİK
- Konular
- 0
Recovery ile en üstteki romu yükleyebilirim degilmi şimdiden teşekkürler
Hocam bişey sorucam bende 11.0.3.0 eu kararlı var. Global sürüme geçmek istiyorum. Kilit kapalı twrp falanda yüklü değil. Dümdüz türkiye garantili telefon. Güncelleme menüsünde 3 noktaya basınca paket seç falan yazmıyor.Bu size gelen güncellemenin konusu Güncelleme - Redmi K20 & Mi 9T EEA ( Avrupa ) Kararlı MIUI V11.0.3.0 PFJEUXM İndirme Bağlantısı burada mevcut zaten. Sizin kullandığınız rom bu konudaki global stabil rom değil, global Avrupa stabil rom. Karıştırmışsınız
Eu custom rom, sizinki Türkiye garantili ise zaten global rom yüklü gelmiştirHocam bişey sorucam bende 11.0.3.0 eu kararlı var. Global sürüme geçmek istiyorum. Kilit kapalı twrp falanda yüklü değil. Dümdüz türkiye garantili telefon. Güncelleme menüsünde 3 noktaya basınca paket seç falan yazmıyor.
Eeu global rom kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla. 11 yazısının üstüne 10kez tıklayın tekrar deneyinHocam bişey sorucam bende 11.0.3.0 eu kararlı var. Global sürüme geçmek istiyorum. Kilit kapalı twrp falanda yüklü değil. Dümdüz türkiye garantili telefon. Güncelleme menüsünde 3 noktaya basınca paket seç falan yazmıyor.
Eu custom olan degil hocam Eeu global romdan bahsediyor. Eu custom yüklü olmuş olsa bl kapalı olamazdıEu custom rom sizinki Türkiye garantili ise zaten global rom yüklü gelmiştir
Bende onu dedim işte eea yani global avrupa romu var arkadaştaEeu global rom kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla. 11 yazısının üstüne 10kez tıklayın tekrar deneyin
Eu custom olan degil hocam Eeu global romdan bahsediyor. Eu custom yüklü olmuş olsa bl kapalı olamazdı
Kesinlikle. Çok haklısınızVirgül çok önemliymişolmadığı için dümdüz okudum.
![]()
Geliştirici seçenekler açılıyor sanırım sizin söylediğinizi yapınca bişey farketmedi. Evet eeu global 11.0.3.0 yüklü kardeşim. Ben 11.0.1.0 yüklemek istiyorumEeu global rom kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla. 11 yazısının üstüne 10kez tıklayın tekrar deneyin
Eu custom olan degil hocam Eeu global romdan bahsediyor. Eu custom yüklü olmuş olsa bl kapalı olamazdı